Haaien op opvallende poster 'Aquaman'!

En een teaser voor de trailer!

Deze week is het dan eindelijk zover en gaat de promotie voor DC-film Aquaman volop van start. Regisseur James Wan heeft nu op sociale media bevestigt dat er een trailer wordt vertoond tijdens de San Diego Comic-Con. Daarmee krijgen we eindelijk bewegende beelden van wat mogelijk de meest interessante DC-film tot nu toe wordt! Voor die tijd alvast een poster en een teaserfoto.

Bekijk de afbeelding
Wan plaatste een beeld van de trailer op Twitter; althans, een beeld van de editing kamer, waar we op een gigantisch scherm een foto zien. Op dat beeld zien we mogelijk een voorloper van Jason Momoas Aquaman, met drietand en een stel ruwe golven en uit het water springende walvissen.

Bekijk de afbeelding
In Aquaman keert Arthur Curry terug onderwater, en komt hij erachter dat de Ocean Master (Patrick Wilson) er klaar voor is om de landwezens (a.k.a. ons mensen) de oorlog te verklaren. Aan Curry niet alleen de taak om daar verandering in te brengen, maar ook om zijn lotsbestemming als koning van Atlantis te accepteren.

Warner Bros. zal hopen dat de eerste reacties op de trailer laaiend enthousiast zijn en dat de film uiteindelijk, net als Wonder Woman, ervoor zorgt dat nog heel wat mensen naar het DCEU komen kijken. Vanaf 20 december in de bioscoop.

Lees hier al ons aan de SDCC2018 gerelateerde nieuws.



NieuwsFilm

meest populair