Events & Festivals

Haaien op opvallende poster 'Aquaman'!

En een teaser voor de trailer!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 21:17 in Events & Festivals
Deze week is het dan eindelijk zover en gaat de promotie voor DC-film Aquaman volop van start. Regisseur James Wan heeft nu op sociale media bevestigt dat er een trailer wordt vertoond tijdens de San Diego Comic-Con. Daarmee krijgen we eindelijk bewegende beelden van wat mogelijk de meest interessante DC-film tot nu toe wordt! Voor die tijd alvast een poster en een teaserfoto.


Wan plaatste een beeld van de trailer op Twitter; althans, een beeld van de editing kamer, waar we op een gigantisch scherm een foto zien. Op dat beeld zien we mogelijk een voorloper van Jason Momoas Aquaman, met drietand en een stel ruwe golven en uit het water springende walvissen.


In Aquaman keert Arthur Curry terug onderwater, en komt hij erachter dat de Ocean Master (Patrick Wilson) er klaar voor is om de landwezens (a.k.a. ons mensen) de oorlog te verklaren. Aan Curry niet alleen de taak om daar verandering in te brengen, maar ook om zijn lotsbestemming als koning van Atlantis te accepteren.

Warner Bros. zal hopen dat de eerste reacties op de trailer laaiend enthousiast zijn en dat de film uiteindelijk, net als Wonder Woman, ervoor zorgt dat nog heel wat mensen naar het DCEU komen kijken. Vanaf 20 december in de bioscoop.

Lees hier al ons aan de SDCC2018 gerelateerde nieuws.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Kijk hier toch met enige verbazing naar uit.

Beau

Avatar

Dit weekend wordt de eerste trailer verwacht. Nu nog hopen dat ze de releasedatum veranderen, want december is momenteel véél te druk (de films die nu rond de 20e uitkomen, gaan elkaar echt pijndoen aan de BO).

Sunspot

Avatar

Gaat denk leuk worden, alleen al om het feit dat het zich deels of grotendeels in het water gaat bevinden.

Vind de shots in het water echt cool en dan die geile Heard erin en een bad-ass Aquaman.

Frietgezicht

Avatar

Comic nieuws doet mij toch denken aan Jon Shnepp van Movietalk. Iemand enig idee waarom hij in kritieke toestand ligt en in coma as we speak?

Master Of Films

Avatar

Ik volg geen Movietalk, vind dat een beetje RTL Boulevard niveau. Maar credits due where credits due Jon Schnepp is wel 1 van de betere Collider mensen. Hij heeft een leuke docu The Death of Superman Lives : What Happened? gemaakt.

Zijn laatste tweets stammen van 13 juli.
Thanks to everyone who has wished me well! I'm going to be hospitalized for the next few days, on to a full recovery of what, not sure.— Jon Schnepp (@JonSchnepp) 13 juli 2018

Steve-O

Avatar

Tweederde van de film zal onderwater afspelen. Ik ben heel erg benieuwd hoe dat eruit gaat zien. Laat die trailer maar komen!

Xenolicker

Avatar

Elk druppeltje water is momenteel welkom.

Beau

Avatar

@Frietgezicht: de familie heeft nog niet bekend gemaakt wat er scheelt, maar volgens Campea zou het er niet goed uitzien.

Heb op Twitter gezien dat er een gofundme is gestart voor de medische kosten te kunnen betalen (want zoals we weten, kan ziek worden in de VS u financieel ruïneren).

Frietgezicht

Avatar

@ Mof,meestal kijk ik een stukje maar als Snijder, Rocca en/of Shnepp er zitten vermaak ik mij wel.
Irriteer mij vooral aan die Mark die vooral zichzelf erg grappig vind.

Maarre Mof,nu ook ff gekeken en er staat daarvoor dat hij een week erg ziek was maar toch Heroes ging presenteren. Blijkbaar speelde er iets en is hij het ziekenhuis ingegaan.

@ Beau, idd ja,hoorde het ze zeggen. Blijft triest eigenlijk hoe slecht het daar geregeld is. Ook hij nam blijkbaar het risico omdat het te duur was.

Frietgezicht

Avatar

Bij die link van jou staat een tweet van zijn vrouwtje Mof:

@hollykpayne

Hi all. My love and sweatier half, @JonSchnepp is in the hospital fighting some tenacious bugs. He will not be attending @WizardWorld in Boise this weekend or @Comic_Con. Please send him your love & super healing powers. He is currently sweatier than ever.


Dat geeft iets meer duidelijkheid.
Waar is trouwens die Aziatische Dennis gebleven? Ik kijk niet altijd maar zie hem nooit meer.

Beau

Avatar

Laat ons hopen dat hij beter word. Hij is één van de betere in de Collider ploeg.

Ik ga binnenkort eens zien op die docu met Schnepp (Death of Superman Lives) te kopen (de extra's zien er leuk uit).

benjamin

Avatar

Op deze trailer moeten we alvast niet langer wachten:

Decepticon

Avatar

Vandaar dat Schnepp afgelopen week wat ziekig hees klonk bij Heroes.
Ik wist niet dat hij opgenomen was, ik volg ze niet op social media, maar ik kijk Collider Movietalk en Heroes altijd, Heroes is imo het beste programma op youtube. Op de Schmoedown na.

Die Dennis Zeng is officieel een producent van Collider Video, geen presentator. Hij zat er voorheen alleen vrijdags, maar aangezien ze de vrijdag aflevering hebben veranderd naar een review aflevering met die irritante Scott Mantz, zien we Dennis niet meer.

Ik blijf het jammer vinden dat John Campea weer weg is gegaan.
Maar een plus is dat ze nu Jeff Snyder aan boord hebben. John Rocca is ook goed.

benjamin

Avatar

En nog meer trailers:Plus nieuws over Dune van Villeneuve want Timothee Chalamet zou in aanmerking komen voor de hoofdrol.

benjamin

Avatar

En waarom nu stoppen?

nieuwslaatste nieuws

meest populair