Christopher Lloyd wil 'Back to the Future 4'

Christopher Lloyd wil 'Back to the Future 4'

Dr. Emmett Brown ziet het wel zitten.

Het is alweer bijna 30 jaar geleden dat de Back to the Future-trilogie werd afgerond. De '80-hit blijkt nog steeds een van de bekendste en geliefdste sciencefictionfilms, aangezien er nog regelmatig naar verwezen wordt. Een van de hoofdrolspelers heeft nu aangegeven graag deel te nemen aan een vierde deel.

In gesprek met Phoenix New Times heeft Christopher Lloyd, die de rol invulde van Dr. Emmett Brown, aangegeven graag een derde vervolg te willen maken. "Ik zou het geweldig vinden. Ik zou graag in een vierde film willen zitten als ze met het juiste idee zouden komen dat het verhaal verlengt en het net zo goed doet als de eerste drie," was de reactie van Lloyd op de vraag of hij mee zou doen aan een vierde Back to the Future.

En wat moet er volgens Lloyd gebeuren om het waar te maken: "Nou, ik denk dat het in de eerste plaats belangrijk is dat Bob Zemeckis en [scenarioschrijver] Bob Gale er zin in hebben om een vervolg te maken. Het belangrijkste is dat ze met het juiste verhaal komen en het is de uitdaging om iets te verzinnen dat echt net zo goed is als de originelen. Ik denk wel dat het zou kunnen gebeuren."

Kortom, Lloyd heeft duidelijk zin om terug te keren in de tijd en opnieuw in de huid te stappen van Dr. Emmett Brown. De wens is misschien tegen beter weten in. Michael J. Fox heeft de ziekte van Parkinson en het lijkt onwaarschijnlijk dat hij de rol van Marty McFly nog een keer zal invullen. Of Hollywood moet ergens een McFly Jr. vinden.



NieuwsFilm

meest populair