Algemeen

Christopher Lloyd wil 'Back to the Future 4'

Dr. Emmett Brown ziet het wel zitten.

door Bram de Groot om 07:55 in Algemeen
Het is alweer bijna 30 jaar geleden dat de Back to the Future-trilogie werd afgerond. De '80-hit blijkt nog steeds een van de bekendste en geliefdste sciencefictionfilms, aangezien er nog regelmatig naar verwezen wordt. Een van de hoofdrolspelers heeft nu aangegeven graag deel te nemen aan een vierde deel.

In gesprek met Phoenix New Times heeft Christopher Lloyd, die de rol invulde van Dr. Emmett Brown, aangegeven graag een derde vervolg te willen maken. "Ik zou het geweldig vinden. Ik zou graag in een vierde film willen zitten als ze met het juiste idee zouden komen dat het verhaal verlengt en het net zo goed doet als de eerste drie," was de reactie van Lloyd op de vraag of hij mee zou doen aan een vierde Back to the Future.

En wat moet er volgens Lloyd gebeuren om het waar te maken: "Nou, ik denk dat het in de eerste plaats belangrijk is dat Bob Zemeckis en [scenarioschrijver] Bob Gale er zin in hebben om een vervolg te maken. Het belangrijkste is dat ze met het juiste verhaal komen en het is de uitdaging om iets te verzinnen dat echt net zo goed is als de originelen. Ik denk wel dat het zou kunnen gebeuren."

Kortom, Lloyd heeft duidelijk zin om terug te keren in de tijd en opnieuw in de huid te stappen van Dr. Emmett Brown. De wens is misschien tegen beter weten in. Michael J. Fox heeft de ziekte van Parkinson en het lijkt onwaarschijnlijk dat hij de rol van Marty McFly nog een keer zal invullen. Of Hollywood moet ergens een McFly Jr. vinden.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Dat Fox parkinson heeft hoeft voor mijn geen reden te zijn om het niet te doen. (Dat zou gewoon in het verhaal geschreven kunnen worden.)
Het feit dat sequels/prequels op populaire 80`s films 99% van de keren tegenvallen, zorgen voor trieste taferelen op youtube en een nare bijsmaak aan t origineel mee geven lijkt me eerder de reden om t niet te doen.

Over 1% dat het wel goed gedaan word gesproken : Cobra Kai (sequel Karate Kid) schijnt best te pruimen te zijn. (9 op IMDB iig)

Mas7

Avatar

Nee. Niet doen.

Akke Moeka Hara

Avatar

Deeltje 1&2 zijn klassiekers en zelfs nu nog top films imo.
De derde was ik nooit dol op.
Een vierde deel, doe het dan met de kids van, dat is denk ik wel grappig, zoals deel 2 dat ook doet met deel 1.

Goku32

Avatar

Nee doe maar niet. Het is een mooie afsluiter. Dus ga het niet verpesten met een deeltje 4

benjamin

Avatar

Gezien het palmares van de man de laatste jaren lijkt mij dat er weinig is dat Lloyd niet zou zien zitten. Of het daarom een goed idee is, is een heel ander verhaal.

Filmgast2.0

Avatar

Chris23:

"Dat Fox parkinson heeft hoeft voor mijn geen reden te zijn om het niet te doen."

Eens. Desnoods verzinnen ze iets rondom Parkinson en het tijdreizen. Dat het ontstaan is door het tijdreizen van Marty en dat dat ook de reden is dat Doc Brown zo verstrooid is.

Master Of Films

Avatar

Kan je wel vergeten. Met de relatie tussen Bob Gale & Robert Zemeckis botert het niet zo lekker meer. Dat weet Lloyd ook wel.

Akke Moeka Hara

Avatar

Je kan het filmen in de irritante shaky cam style wat tegenwoordig hype is, dan valt het ook niet op.

Frietgezicht

Avatar

^ Vals maar toch lol.


Tja, je kunt natuurlijk wel een fantastisch vervolg opnemen want met de mogelijkheden van vandaag en dan ook de toekomst in bied erg veel ideeën.
Goede schrijvers, goede regisseur, why not. Ik denk altijd als het niks is heb je de originele films nog gewoon,is het wel een pareltje dan heb je weer een sterke film erbij.

chefry1983

Avatar

tijdreizen kost veel geld voor Doc Brown. Het zal wel op zijn denk ik. Daarom komt er misschien een deel 4

LMF

Avatar

Nee, zeker niet doen. Maar je weet zo dat er ooit een reboot met nieuwe personages aankomt, want de titel is herkenbaar en populair en zal daarom in de cijfers verschijnen als ‘profitable’.

NieuwsFilm

meest populair