Eindelijk de eerste trailer van 'Aquaman'!

Eindelijk de eerste trailer van 'Aquaman'!

Na Wonder Woman de nieuwe redding van het DCEU?

Eindelijk is er dan een trailer voor DC-film Aquaman. Het zeldzaam ambitieuze project van regisseur James Wan draait om de zeven onderwaterkoninkrijken, die de vervuiling van de oceanen beu zijn en zich opmaken voor oorlog. Dat brengt een boel innovatieve strijdkrachten met zich mee; zo zien we mannen op haaien en op grote zeepaarden zitten. Maar de nadruk in deze trailer ligt uiteraard vooral op Arthur Curry, wederom gespeeld door Jason Momoa, die de keuze moet gaan maken tussen de mensen en de onderwaterwereld.


Aquaman is tot nu toe regelmatig omschreven als een onderwaterversie van Star Wars en dat lijkt, gezien bovenstaande trailer, niet eens zo'n vreemde omschrijving. Duidelijk is dat er behoorlijk epische zaken gaan gebeuren in de comicfilm, die net als Wonder Woman dat eind 2017 deed, weer wat extra leven in het DCEU moet blazen.

Net als bij Wonder Woman, krijgen we ook nu meerdere versies van de titelheld te zien. Arthur Curry wordt door de negenjarige Kaan Guldur gespeeld, de dertienjarige Otis Dhanji en natuurlijk door de volwassen Momoa. Verder wordt Momoa vergezeld door Amber Heard als Mera (de dochter van de koning van de natie Xebel), Patrick Wilson als Orm / Ocean master (de halfbroer van Arthur en de man die de zeven koninkrijken wil verenigen met de oorlog tegen de mensheid) en Yahya Abdul-Mateen II als David Kane / Black Mantha, een meedogenloze huurling en schatjager. Andere rollen zijn er nog voor Nicole Kidman als Queen Atlanna, Willem Dafoe als Nuidis Vulko, Temuera Morrison als Thomas Curry en Dolph Lundgren als King Nereus.

Vanaf 20 december in de bioscoop!

Lees hier al ons aan de SDCC2018 gerelateerde nieuws.

NieuwsFilm

meest populair