Video

Trailer 'On The Basis of Sex' met Felicity Jones

In 'On The Basis of Sex' speelt Jones Ruth Bader Ginsburg in haar jonge jaren.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 11:56 in Video
Bekijk hieronder de eerste trailer voor On The Basis of Sex met Felicity Jones als een jonge Ruth Bader Ginsburg, momenteel al 25 jaar één van de negen rechters in het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten.

On The Basis of Sex is geregisseerd door Mimi Leder (Pay It Forward, Deep Impact, The Leftovers).

On The Basis of Sex is de tweede film dit jaar over Ruth Bader Ginsburg, na de gevierde documentaire RBG. Felicity Jones speelt een jonge versie van de inmiddels 85-jarige rechter Ruth Bader Ginsburg, op het moment dat haar carrière als advocaat op het punt staat in de lift te gaan. Ginsburg worstelt met seksisme, discriminatie en haar collega's die haar negeren, maar dan stuit ze op een zaak over gender discriminatie die historisch zou kunnen worden - en haar carrière voorgoed zou kunnen veranderen. Samen met haar man, Martin D. Ginsburg (gespeeld door Armie Hammer) probeert ze de zaak in hoger beroep te winnen om een eeuw aan gender discriminatie te veranderen.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ainsley

Avatar

Kijk alleen op deze site >>>

nieuwslaatste nieuws

meest populair