• Biografie
  • Drama
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Felicity Jones speelt een jonge versie van de inmiddels 85-jarige rechter Ruth Bader Ginsburg, op het moment dat haar carrière als advocaat op het punt staat in de lift te gaan. Ginsburg worstelt met seksisme, discriminatie en haar collega's die haar negeren, maar dan stuit ze op een zaak over gender discriminatie die historisch zou kunnen worden - en haar carrière voorgoed zou kunnen veranderen. Samen met haar man, Martin D. Ginsburg (gespeeld door Armie Hammer) probeert ze de zaak in hoger beroep te winnen om een eeuw aan gender discriminatie te veranderen.

Regie
Mimi Leder
Cast
Felicity Jones, Kathy Bates, Armie Hammer, Jack Reynor, Justin Theroux, Stephen Root, Joe Cobden, Francis X. McCarthy, Sam Waterston, Angela Galuppo, Cailee Spaeny, Michael Dickson, Stephanie Costa, Ruth Bader Ginsburg, Gabrielle Graham.
Release
25.12.2018

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

On the Basis of Sex Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

On the Basis of Sex

acties