Trailer voor Joel Edgerton's tweede regieklus 'Boy Erased' met Kidman & Crowe

Trailer voor Joel Edgerton's tweede regieklus 'Boy Erased' met Kidman & Crowe

Naar de gelijknamige autobiografie van Garrard Conley over het uit de kast komen.

Joel Edgerton is klaar met het maken van zijn tweede film als regisseur en daarom heeft Focus Features de eerste trailer van Boy Erased online gezet. Het drama is gebaseerd op de memoires van Garrard Conley, de homoseksuele zoon van een pastoor die met een groot dilemma kampt. In de film heet hij Jared en wordt hij gespeeld door Lucas Hedges. Zijn ouders krijgen leven dankzij Russell Crowe en Nicole Kidman.

Jared woont in een Amerikaans stadje en is de zoon van een pastoor. Op 19-jarige leeftijd komt hij uit de kast, tot schrik van zijn ouders. De jongeman wordt daaropvolgend geconfronteerd met een ultimatum: een programma volgen dat hem zal zuiveren van zijn "verkeerde gevoelens" of voor altijd verbannen worden door zijn familie, vrienden en geloof. In het waargebeurde verhaal worstelt Jared met het vinden van zijn ware ik en plaatst hij continue vraagtekens bij elk onderdeel van zijn identiteit.


Naast regisseren treedt Edgerton ook op in zijn eigen film, hetzelfde trucje haalde hij voorheen uit met zijn regiedebuut The Gift. Dat is niet het enige dat de filmmaker gedaan heeft, ook staat het schrijfwerk van de adaptatie op zijn naam. Begin november zal Boy Erased het daglicht zien in de Amerikaanse bioscoopzalen. Zie hieronder ook nog een poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair