Eerste promo voor 'Glass'!

Eerste promo voor 'Glass'!

Het vervolg op Unbreakable (2000) en Split (2016).

Er is een eerste teaser vrijgegeven voor Glass, de nieuwe film van regisseur M. Night Shyamalan, die duidelijk maakt dat we vrijdag een eerste trailer kunnen verwachten voor de film. Daarin keert niet alleen James McAvoy terug als The Beast, ook zien we Unbreakable-acteurs Bruce Willis en Samuel L. Jackson terugkeren als hun respectievelijke personages.

Natuurlijk gaat onderstaande niet heel ver en zien we nauwelijks beelden van de film. Duidelijk is dat we de komende dagen meer van dit soort spotjes mogen verwachten: vermoedelijk één per dag. Vandaag dus David Dunn (Willis) of Elijah Price (Jackson) en morgen het overgebleven personage. Vrijdag brengt dan de eerste volledige trailer.


In Glass is The Beast nog altijd losgeslagen en weet hij voor veel verschrikkingen te zorgen. David Dunn heeft besloten om achter hem aan te gaan en de ontmoetingen tussen de twee escaleren snel. Op de achtergrond doemt ondertussen de schaduwachtige aanwezigheid van Elijah Price, a.k.a. Mr. Glass op, die geheimen van zowel The Beast als David kent.

Vanaf 17 januari 2019 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair