Eerste trailer horrorfilm 'Elizabeth Harvest'

Eerste trailer horrorfilm 'Elizabeth Harvest'

Met o.a. Abbey Lee, Ciarán Hinds en Carla Cugino.

Zie nu de eerste trailer voor horrorfilm Elizabeth Harvest, wat zo op eerste oog een variatie op het klassieke horrorverhaal van Blauwbaard lijkt. Met onder meer Abbey Lee, Ciarán Hinds, Carla Gugino, Dylan Baker en Matthew Beard.

Elizabeth Harvest is de nieuwste film van Sebastian Gutierrez, die we kennen van onder andere de porno-komedie Elektra Luxx.

De net getrouwde Elizabeth arriveert met haar man, de briljante wetenschapper Henry, bij zijn magnifieke landhuis, waar zij diep onder de indruk is van de uitgebreide dineetjes en een wervelende toer van het landgoed. De bedienden van het huis, Claire en Oliver, behandelen haar met respect, maar Elizabeth heeft toch het gevoel dat er iets niet helemaal in orde.

Henry legt uit dat alles in zijn wereld nu ook aan haar toebehoort, alles is van haar - behalve één gesloten kamer die hij haar verbiedt ooit te betreden. Wanneer Henry weg moet gaan voor zaken, besluit Elizabeth op onderzoek te gaan en komt ze erachter dat ze misschien compleet niet is wie ze dacht te zijn.



NieuwsFilm

meest populair