Bruce Willis centraal in nieuwe spot 'Glass'

Bruce Willis centraal in nieuwe spot 'Glass'

Morgen de trailer!

Vandaag is er weer een korte spot vrijgegeven voor het langverwachte Glass. Nadat er gisteren beelden waren van James McAvoys The Beast, zien we vandaag Bruce Willis als David Dunn voorbijkomen. Vermoedelijk zal later vandaag nog een spot vrijgegeven worden, waarin het personage van Samuel L. Jackson - Elijah Price - centraal staat.


Alle spotjes zijn een teaser voor de trailer die we morgenavond verwachten. Die zal de eerste echte beelden tonen van het vervolg op zowel Unbreakable (2000) als Split (2016) van regisseur M. Night Shyamalan. Vermoedelijk zal die trailer meer context geven over het verhaal.

Nu weten we enkel dat als de film begint, er al een aantal alsmaar escalerende ontmoetingen zijn geweest tussen David Dunn en The Beast en dat Dunn vastbesloten is om ervoor te zorgen dat The Beast niet nog meer slachtoffers maakt. In de tussentijd is er nog Elijah Price, die geheimen heeft over beide mannen.

Interessant aan het promotiemateriaal dat we tot nu toe gezien hebben, is dat het erop lijkt dat alle drie de mannen vast komen te zitten in een inrichting. Hoe precies is nog de vraag. Begin januari in de bioscoop.

Lees hier al ons aan de SDCC2018 gerelateerde nieuws.

NieuwsFilm

meest populair