Nog twee 'The Predator'-films in het vooruitzicht!

Nog twee 'The Predator'-films in het vooruitzicht!

Trilogie voor de nieuwe generatie.

Een blockbuster kan tegenwoordig niet zonder een vervolg, zeker als de film al onderdeel uitmaakt van een bestaand concept. Ook The Predator moet de start zijn van een nieuwe reeks. In gesprek met Variety liet producent John Davis weten dat er meer films zouden moeten gaan volgen.

Volgens de producent is The Predator, een vervolg op Predator 2 uit 1990, de start van een reeks voor de nieuwe generatie. De film van Shane Black (The Nice Guys) moet opnieuw leven in de franchise blazen. "Ik zou graag zeggen dat we een trilogie hebben gepland, maar ik leef met de dag. In termen van bioscoopfilms is dat één film per keer." Davis liet weten dat hij regisseur Black graag ziet terugkeren voor de vervolgen.

Bekijk de afbeelding
De vraag is uiteraard of The Predator nog wel past in de hedendaagse beleving van films. De monsterlijke buitenaardse Predator - en dit keer ook met een Mega-Predator - is uiteraard indrukwekkend, maar of de film ook aan gaat sluiten bij die nieuwe generatie is nog lang niet zeker.

Bekijk de afbeelding
De cast die het tegen de Predators opneemt bestaat uit Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Yvonne Strahovski, Jake Busey en Edward James Olmos en vanaf 13 september zie de zesde Predator-film op het witte doek.

Dit weekend komt The Predator waarschijnlijk groots in beeld tijdens Comic Con San Diego. Hieronder een eerdere tv-spot en een nieuwe poster:



NieuwsFilm

meest populair