Trailer rampenfilm 'The Quake' - opvolger van 'The Wave'!

Trailer rampenfilm 'The Quake' - opvolger van 'The Wave'!

Met hetzelfde gezin.

In 2015 werd bewezen dat een land als Noorwegen niet te klein is om een geschikte rampenfilm te maken. Met gave visuele effecten en de nodige spanning is Bølgen / The Wave een prima film die wereldwijd de nodige aandacht kreeg en regisseur Roar Uthaug (Tomb Raider, 2018) een ticket naar Hollywood bezorgde. Nu is er het vervolg: Skjelvet / The Quake.

Het mag duidelijk zijn dat we na de tsunami overgaan naar een aardbeving. En deze liegt er niet om, aangezien de aardbeving Oslo treft, een stad met 1,7 miljoen inwoners. De synopsis: In 1904 werd Oslo geschud door een aardbeving met een 5,4 op de schaal van Richter, met een epicentrum in de "Oslo Graben" die onder de Noorse hoofdstad loopt. Nu zijn er aanwijzingen dat we binnenkort een grote aardbeving in Oslo kunnen verwachten ... The Quake.

Vanaf 31 augustus in Noorwegen; een Nederlandse verschijningsdatum is nog niet bekend voor de film van John Andreas Andersen.


Er zijn weer rollen voor Ane Dahl Torp, Kristoffer Joner, Jonas Hoff Oftebro en Edith Haagenrud-Sande, die weer het gezin uit The Wave spelen. Hieronder ook nog een andere, Engels ondertitelde trailer en twee posters voor Skjelvet.



Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair