Events & Festivals

Gloednieuwe poster 'Bumblebee'!

Alles is geel.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 12:45 in Events & Festivals
Paramount Pictures heeft de officiële SDCC-poster van Bumblebee vrijgegeven. Daarnaast zijn er wat nieuwe details, mede doordat er tijdens het panel van de filmstudio een trailer getoond werd. Zo weten we nu dat de film zich deels af zal spelen op Cybertron. Die planeet kregen we al kort te zien in Transformers: Dark of the Moon, maar nu krijgen we de thuiswereld van de vermomde robots mogelijk in volle glorie te zien.

Afijn, die planeet staat niet centraal op deze poster; dat is hoofdpersoon Bumblebee. Want om hem draait deze eerste, kleinschaligere film in de franchise. De film van regisseur Travis Knight speelt zich af in het jaar 1987, waarin Bumblebee op de vlucht is voor Decepticons. Hij vindt een schuilplaats op de schroothoop van een klein Californisch kuststadje, waar hij de tiener Charlie (Hailee Steinfeld) leert kennen. Samen moeten ze zien te overleven in de strijd met de Decepticons. Vanaf 20 december in de bioscoop.


Lees hier al ons aan de SDCC2018 gerelateerde nieuws.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

De onder kant van de poster heeft een beetje weg van Death Proof maar dan met een volkswagen..

nieuwslaatste nieuws