Meer 'Mad Max'-films op komst

Maar het is afwachten tot er groen licht komt.

Als het aan Tom Hardy ligt, komt er gewoon een vervolg op Mad Max: Fury Road. Die actiefilm van George Miller ging in 2015 in première en wist velen te verbazen. Een en al spektakel, in de film waarin Max Rockatansky voor het eerst niet gespeeld werd door Mel Gibson.

Problemen achter de schermen zorgen ervoor dat het project er maar niet komt. "Ik geloof dat we allemaal nog zitten te wachten op het moment dat we de kans krijgen, en het groen licht, om de volgende te maken," aldus Hardy. "Maar veel projecten verkeren ergens in het limbo; je wacht tot iets daar uit komt. En zodra dat het geval is, zullen we er allemaal op duiken".

Een van de zaken die momenteel spelen, is een rechtszaak van Miller versus Warner Bros., over onbetaalde bonussen. De studio zou 9 miljoen dollar aan Miller betalen als het productiebudget niet overschreden zou worden. Volgens Warner was dat niet gebeurd en hoefden de bonussen daarom niet uitbetaald te worden.

Dat klopt ook wel, maar volgens Miller ging de productie enkel over budget omdat de studio allerlei eisen stelde aan het script, terwijl de boel al in productie was. Dat zorgde voor extra heropnames en dat leidde tot een fikse overschrijding van het budget. Het is voorlopig afwachten tot die zaken afgerond zijn.

Lees hier al ons aan de SDCC2018 gerelateerde nieuws.



NieuwsFilm

meest populair