Mogelijk wel twintig Titans in 'Godzilla: King of Monsters'

Viral marketing onthult leuke details.

Nadat we de eerste trailer te zien kregen, werd veel duidelijk over Godzilla: King of the Monsters en het verhaal van de Kaija-Film. Het is het derde deel in het MonsterVerse van Warner Bros., en de eerste keer dat Rodan, Mothra en King Ghidorah ook hun opwachting maken in een live-action film.

We leerden in de trailer dat de Aarde in serieuze problemen verkeert. Een probleem dat op de een of andere manier voorkomt uit een megamonster. En aan de andere monsters, die de Titans worden genoemd, is het de taak om de mensheid te redden. Althans, dat denken sommigen.

Geinig aan de trailer was dat bleek dat er meerdere van die monsters in een sluimer verkeren, verspreid over heel de wereld. In de trailer waren er vier van die Titans, naast Godzilla nog de andere drie: Mothra, Rodan en King Ghidorah.

Nu blijkt dat de Titans die we in de trailer zagen, wellicht niet de enigen zijn. De site MonarchSciences.com, die gekoppeld is aan de film, vraagt bezoekers om te helpen Titans te ontdekken en de wereld te beschermen. Op een wereldkaart zijn maar liefst twintig verschillende plekken te zien waar mogelijk andere Titans zitten.

Dat is een interessante ontwikkeling, want daarmee lijkt het erop dat het MonsterVerse snel uitbreiding krijgt! Vanaf 22 maart 2019 in de bioscoop.

Lees hier al ons aan de SDCC2018 gerelateerde nieuws.



NieuwsFilm

meest populair