Spectaculaire eerste trailer 'Godzilla: King of Monsters'

Spectaculaire eerste trailer 'Godzilla: King of Monsters'

Klaar voor de strijd tussen Godzilla en de driekoppige King Ghidorah?

Niet helemaal verwacht, maar toch is het zo! Er is een trailer voor Godzilla: King of the Monsters vrijgegeven op de Comic-Con. Die laat zien dat de wereld niet meer aan de mensen toebehoort, maar eerder aan de gigantische monsters die we leerden kennen in Godzilla en Kong: Skull Island.


Godzilla: King of Monsters volgt de heldhaftige pogingen van crypto-zoologisch instituut Monarch, waarvan de leden het opnemen tegen godachtige monsters. De machtige Godzilla heeft echter ook een probleem: hij moet het opnemen tegen onder meer Mothra, Rodan en de driekoppige King Ghidorah. De supersoorten zijn dus weer helemaal terug van weggeweest en alle monsters zijn uit op wereldheerschappij, waarbij het voortbestaan van de mensheid in de balans ligt.

De film is geregisseerd door Michael Dougherty en heeft hoofdrollen voor Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Kyle Chandler, Sally Hawkins, Ken Watanabe, Bradley Whitford, Charles Dance, Zhang Ziyi, Aisha Hinds, O'Shea Jackson Jr. en Thomas Middleditch. Vanaf 30 mei 2019 in de bioscoop!

Lees hier al ons aan de SDCC2018 gerelateerde nieuws.

NieuwsFilm

meest populair