Events & Festivals

Spectaculaire eerste trailer 'Godzilla: King of Monsters'

Klaar voor de strijd tussen Godzilla en de driekoppige King Ghidorah?

door Jim Pedd om 22:48 in Events & Festivals
Niet helemaal verwacht, maar toch is het zo! Er is een trailer voor Godzilla: King of the Monsters vrijgegeven op de Comic-Con. Die laat zien dat de wereld niet meer aan de mensen toebehoort, maar eerder aan de gigantische monsters die we leerden kennen in Godzilla en Kong: Skull Island.


Godzilla: King of Monsters volgt de heldhaftige pogingen van crypto-zoologisch instituut Monarch, waarvan de leden het opnemen tegen godachtige monsters. De machtige Godzilla heeft echter ook een probleem: hij moet het opnemen tegen onder meer Mothra, Rodan en de driekoppige King Ghidorah. De supersoorten zijn dus weer helemaal terug van weggeweest en alle monsters zijn uit op wereldheerschappij, waarbij het voortbestaan van de mensheid in de balans ligt.

De film is geregisseerd door Michael Dougherty en heeft hoofdrollen voor Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Kyle Chandler, Sally Hawkins, Ken Watanabe, Bradley Whitford, Charles Dance, Zhang Ziyi, Aisha Hinds, O'Shea Jackson Jr. en Thomas Middleditch. Vanaf 30 mei 2019 in de bioscoop!

Lees hier al ons aan de SDCC2018 gerelateerde nieuws.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Met die knul uit Stranger Things lijkt het net alsof de Upside Down aardig uit de hand gelopen is.

En dan heb je nog Tywin Lannister met een GoT quote en weer weinig Godzila.

Saai trailertje.

Chris23

Avatar

Valt tegen.
Blauwe donkere animatiefilm.

Row

Avatar

Gaat in deze film dan het verhaal opgebouwd worden om uiteindelijk in deel 3 Godzilla tegen Kong in een film te laten spelen? Of wat heeft Kong met deze film (al) te maken?

Tycho Nestoris

Avatar

Hier word ik nou niet bepaald nieuwsgierig van. Altijd leuk om Charles Dance in een film te zien, maar daar blijft het ook wel bij. Weet niet of ik deze ga kijken.

Rutherford

Avatar

Verschrikkelijke muziek. Deel 1 had een van de beste trailers ooit, als ze uit dat vliegtuig sprongen. Machtig. Dit is kut met peren.

horizon

Avatar

Hoe dan?

Daanminator

Avatar

Matige trailer maar het kan nog verrassend goed uitpakken.

sephiroth1986

Avatar

Cliche trailer van een uiteindelijk matige film (voorspelling). De reden waarom dit een ‘succes’ zal worden is omdat het meeste publiek de film wil zien vanwege Millie Bobbie Brown en Charles Dance op het einde.

Steve-O

Avatar

Veel epischer dan ik dacht dat het ging worden. Deze wil ik wel in de bios zien!

Monojaxx

Avatar

Waanzinnige trailer! Was dat nou de kop van Gamera die Milly aaide?
Zo gaaf om deze monsters in deze vorm op het witte doek te zien. Mothra, King Ghidora, Rodan...echt super gaaf uitgewerkt tot nu toe.

Gigan72

Avatar

@Monojaxx
Nee dat is niet Gamera.
Gamera is niet van Toho maar van Daiei.
Ik denk zelf dat het een Motrha larve is.

NieuwsFilm

meest populair