Events & Festivals

Alle grote trailers van afgelopen week verzameld!

Het was een echt feest voor Warner Bros.

door Jim Pedd om 07:20 in Events & Festivals
Afgelopen week zijn er flink wat trailers vrijgegeven tijdens de San Diego Comic-Con. Natuurlijk kan het zijn dat je er een paar gemist hebt en dus hebben we in dit bericht alle grote trailers nog eens op een rij gezet.


Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Deze tweede trailer voor de tweede spin-off van de Potter-films toont meer van de personages. We leren vooral meer over de band tussen Newt en Dumbledore, maar ook iets over Grindelwald en zijn plannen. Vanaf 15 november in de bioscoop.Godzilla: King of the Monsters

Deze eerste trailer toont vooral een epische monsterfilm, waarin we leren dat er veel meer monsters zoals Godzilla zijn. Ze heten Titans en we krijgen in elk geval de motachtige Mothra, de machtige vliegende Rhodan en de driekoppige draak Ghidorah te zien. Vanaf 21 maart in de bioscoop.
Aquaman

De eerste trailer van de volgende DC-film toont een bijzondere nieuwe wereld. Onderwater bevindt zich een heel andere wereld, dat is meteen duidelijk. Er staat alleen oorlog te gebeuren tussen de mensheid en de onderwatermensen. Vanaf 20 december in de bioscoop!Shazam!

Een geinige trailer, die laat zien dat DC en Warner het over een andere boeg gooien met deze film. Een komische film, waarin een jonge knul superkrachten krijgt en dat laat zich ook meteen uiten in de humor. Vanaf 5 april 2019 in de bioscoop.Glass

Eindelijk een trailer voor het vervolg op Unbreakable en Split. We zien meteen dat de hoofdpersonen allemaal in een gesticht komen, omdat ze waanideeën zouden hebben. Wat nou superhelden? Afijn, dat zijn ze wel en dat gaan we vanaf 17 april merken, als de film in de bioscoop draait.Lees hier al ons aan de SDCC2018 gerelateerde nieuws.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

mauriesl

Avatar

Kan deze er denk ik ook wel bij.. nieuwe trailer van Alita; Battle angel.
https://www.youtube.com/watch?v=X2BhLUFoIxY

NieuwsFilm

meest populair