'Teen Titans Go! To the Movies' overtreft DC-films

Eerste recensies zijn binnen, Rotten Tomatoes nog op 100%.

De afgelopen jaren hebben we van DC Entertainment en Warner Bros. vijf live action superheldenfilms voorbij zien komen in het zogenaamde DC Extended Universe (of is het nu Worlds of DC?). Deze zomer brengen DC en Warner ook een film uit, namelijk de animatiefilm Teen Titans Go! To the Movies. En deze wordt erg sterk ontvangen!

Van de live action DCEU-superheldenfilms noteerde alleen Wonder Woman "fresh" met 92 procent op de Tomatometer. De animatiefilm gebaseerd op de animatieserie van Cartoon Network staat na elf recensies nog op de volle 100%, met een 8,3 als gemiddelde beoordeling. Hieronder een aantal spoilervrije passages uit de recensies.


The Hollywood Reporter
"Het is geen klein compliment om te zeggen dat de speelfilm die is afgeleid van Teen Titans Go!, een populaire animatieserie voor kinderen, vaak veel leuker is dan de volwassen superhelden-blockbusters die het spooft."

Variety
"Een onbezonnen en vrolijke geanimeerd komisch avontuur voor kinderen."

New York Observer
"Met zijn zelfbewuste meta-humor is de film een Deadpool voor kinderen - met directe knipoogjes naar Ryan Reynolds' franchise."

Associated Press
"Teen Titans Go! To the Movies mag dan wel gericht zijn op fans van de manische en ondergewaardeerde Cartoon Network-show, maar elke ouder die meegaat zal waarschijnlijk geshockeerd zijn, terwijl de film de wereld van superhelden en de filmindustrie zelf vrolijk te kijk zet."

JoBlo's Movie Emporium
"Als je zelfs maar een beetje een superheldenfan bent, dan zul je in deze populaire serie iets vinden om van te genieten."



NieuwsFilm

meest populair