Algemeen

'Teen Titans Go! To the Movies' overtreft DC-films

Eerste recensies zijn binnen, Rotten Tomatoes nog op 100%.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:23 in Algemeen
De afgelopen jaren hebben we van DC Entertainment en Warner Bros. vijf live action superheldenfilms voorbij zien komen in het zogenaamde DC Extended Universe (of is het nu Worlds of DC?). Deze zomer brengen DC en Warner ook een film uit, namelijk de animatiefilm Teen Titans Go! To the Movies. En deze wordt erg sterk ontvangen!

Van de live action DCEU-superheldenfilms noteerde alleen Wonder Woman "fresh" met 92 procent op de Tomatometer. De animatiefilm gebaseerd op de animatieserie van Cartoon Network staat na elf recensies nog op de volle 100%, met een 8,3 als gemiddelde beoordeling. Hieronder een aantal spoilervrije passages uit de recensies.


The Hollywood Reporter
"Het is geen klein compliment om te zeggen dat de speelfilm die is afgeleid van Teen Titans Go!, een populaire animatieserie voor kinderen, vaak veel leuker is dan de volwassen superhelden-blockbusters die het spooft."

Variety
"Een onbezonnen en vrolijke geanimeerd komisch avontuur voor kinderen."

New York Observer
"Met zijn zelfbewuste meta-humor is de film een Deadpool voor kinderen - met directe knipoogjes naar Ryan Reynolds' franchise."

Associated Press
"Teen Titans Go! To the Movies mag dan wel gericht zijn op fans van de manische en ondergewaardeerde Cartoon Network-show, maar elke ouder die meegaat zal waarschijnlijk geshockeerd zijn, terwijl de film de wereld van superhelden en de filmindustrie zelf vrolijk te kijk zet."

JoBlo's Movie Emporium
"Als je zelfs maar een beetje een superheldenfan bent, dan zul je in deze populaire serie iets vinden om van te genieten."5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

Altijd al een van de leukste cartoons gevonden van vandaag de dag. Als mijn kids naar deze film willen, ga ik wel met ze mee.

GreenHornet

Avatar

Veel grappen dat alleen ouder publiek snappen.

Goku32

Avatar

Het ziet er best grappig uit die movie. Dus snap wel dat er veel kinderen heen gaan. En oudere gaan er heen voor de grappen. Die te moeilijk zijn om te snappen voor jongeren.

rainking

Avatar

"Ze maken serieus films over elke superheld."
En dan zie je filmposters van Detective Chimp en Challengers Of The Unknown. Prachtig!

Zal trouwens wel weer alleen in 't nederlands draaien.

Decepticon

Avatar

Dit wekt mijn interesse dus totaal niet. Dat ik niet eens de behoefte heb om die trailer te kijken.
Als ik die thumbnail zie, lijkt het mij iets voor de aller kleinsten.

Into the Spider-verse daarentegen lijkt me heel gaaf.

nieuwslaatste nieuws