Deadpool 2-regisseur David Leitch voor 'Enter the Dragon'?

Deadpool 2-regisseur David Leitch voor 'Enter the Dragon'?

De beste film van Bruce Lee krijgt een remake.

Deadline meldt dat niemand minder dan David Leitch, de regisseur van hitfilm Deadpool 2, in onderhandelingen is om een remake te maken van Bruce Lee-klassieker Enter the Dragon (1973). De oorspronkelijke film is de laatste die Lee opnam, voordat hij veel te vroeg overleed, en was een grote hit.

Enter the Dragon volgt een Shaolin-martial artist, die door de Britse inlichtingendienst gedwongen wordt om deel te nemen aan een karatetoernooi. Dat toernooi wordt georganiseerd door misdaadbaas Han, die ervan verdacht wordt het toernooi te gebruiken om drugs en vrouwen te verhandelen.

Leitch heeft het maar druk als hij deze film ook accepteert. Nadat hij als soloregisseur debuteerde met Atomic Blonde, maakte hij al snel Deadpool 2. Verder heeft Leitch getekend voor de regie van Hobbs & Shaw, een spin-off van de immens populaire Fast & Furious-franchise, en is hij aangesteld als regisseur van The Division. Dat laatste project wordt gebaseerd op het populaire spel van Tom Clancy. Daar kan Enter the Dragon natuurlijk nog wel bij.



NieuwsFilm

meest populair