Superheldenfilm 'Venom' heeft geen held

Superheldenfilm 'Venom' heeft geen held

Zo onderscheidt deze zich van de rest.

Van Venom, de eerste film in het gedeelde Spider-verse van Sony Pictures, weten we eigenlijk niet zo gek veel. Natuurlijk, we kennen hoofdpersoon Eddie Brock - gespeeld door Tom Hardy wel uit de comics en weten dat hij het opneemt tegen Riot (Riz Ahmed). Maar hoe onderscheidt de film zich van andere superheldenfilms? Daar gaf regisseur Ruben Fleischer tijdens een interview met Entertainment Weekly wat context over.

"Ik keek heel erg uit naar de kans om iets nieuws naar het genre te brengen," begon Fleischer. "Ik heb het gevoel dat onze film qua stijl en toon heel origineel en onderscheidend is. Dat past ook heel goed bij het personage, want Venom is heel duister en gewelddadig. Ik denk dat onze film zich van andere superheldenfilms onderscheidt, doordat er eigenlijk geen echte held in zit."

Kortom: de film onderscheidt zich vooral op die manier. Wat Fleischer betreft, staat de film dan ook als een huis. Mede door het "ongelofelijke spel van de geweldige cast." Wat Fleischer betreft is vooral Hardy geweldig: "Wat hij met zich meebrengt voor zowel Venom als Eddie Brock. Zijn spel is ongelofelijk en legt de lat hoog."

Volgende week een nieuwe trailer! Vanaf 4 oktober in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair