Ryan Reynolds maakt R-rated 'Home Alone'-film 'Stoned Alone'

Ryan Reynolds maakt R-rated 'Home Alone'-film 'Stoned Alone'

Een paranoia wiettelende loser ipv Macaulay Culkin.

Deadline meldt dat 20th Century Fox en Ryan Reynolds de R-rated komedie Stoned Alone gaan maken. Deze zou een variant moeten worden op Chris Columbus' succestitel Home Alone uit 1990 met uiteraard Macaulay Culkin. De film heeft ook al een omschrijving.

De film zou moeten gaan over een "wiettelende loser die zijn vliegtuig mist voor zijn skivakantie" en dat "hij het beste voor elkaar krijgt als hij stoned is. Paranoia steekt echter de kop op als hij denkt dat er iemand zijn huis is binnengedrongen. Het blijkt dat er dieven in zijn huis zijn. Volledig stoned en gevoed door paranoia, probeert hij de dieven te dwarsbomen en zijn kasteel te verdedigen."

De regisseur luistert naar de naam Augustine Frizzell. Hij maakte eerder Never Goin' Back voor studio A24. Het script komt van Gentlemen Lobsters en The Package-scenarioschrijvers Kevin Burrows en Matt Mider.

Fox en Reynolds werken aan nog meer films samen. Zo staat Clue op het programma en Deadpool 3 en X-Force moeten mogelijk ook nog verschijnen voordat de Disney / Fox merge afgerond is.



NieuwsFilm

meest populair