Eerste castlid voor live-action 'Lady en de Vagebond'!

Eerste castlid voor live-action 'Lady en de Vagebond'!

Ashley Jensen is gecast als een van de honden.

Disney heeft een eerste castlid gevonden voor de live-action remake van Lady en de Vagebond. Die klassieker kwam uit in 1955 en draaide om twee honden van verschillende klassen die gevoelens voor elkaar krijgen. De bedoeling is dat er een live-action remake van komt, die in de herfst van 2019 moet lanceren op de streamingdienst van Disney.

Deadline meldt dat actrice Ashley Jensen getekend heeft voor de film. Zij was eerder te zien in series als Extras en Ugly Betty en spreekt de stem van Jackie in. Dat is een vrouwelijke versie van de Schotse terriër Jock uit de animatiefilm van 1955. In die versie van het verhaal wonen Jock en Trusty de bloedhond naast Lady, een Spaniël die verliefd wordt op Tramp. Dat is een hond die zijn dagen vrij en wild doorbrengt, als hij tenminste niet opgejaagd wordt door de lokale hondenvangers. Andere castleden zijn er nog niet voor de film.

Lady en de Vagebond is een van de twee live-action remakes die Disney actief in ontwikkeling heeft voor de aanstaande streamingdienst. De ander is The Sword in the Stone, dat geregisseerd zal worden door Juan Carlos Fresnadillo. Regie van Lady en de Vagebond is overigens in handen van Charlie Bean.



NieuwsFilm

meest populair