Video

Gerard Butler stopt WOIII in trailer 'Hunter Killer'

Bommen en granaten! Butler is redder in nood.

door Bram de Groot om 09:40 in Video
Het is Gerard Butler die in de film Hunter Killer in een onderzeeër stapt om de wereld te beschermen tegen een derde Wereldoorlog. Check hieronder de trailer!

Butler, uiteraard bekend van titels als Gods of Egypt, Geostorm en Den of Thieves, speelt in de actiethriller een Amerikaanse commandant van een onderzeeër. Hij leidt deze naar Russische wateren waar hij samen met U.S. Navy Seals de Russische president moet redden. Hij is namelijk gekidnapt door een schurkachtige generaal die een militaire staatsgreep heeft gepleegd.


Hunter Killer is gebaseerd op het boek 'Firing Point' van auteur Don Keith. Deze werd in een script vertaald door Peter Craig en Jamie Moss. In de film van regisseur Donovan Marsh (Spud, iNumber Number) zijn er ook rollen voor Gary Oldman, Common, Toby Stephens en wijlen Michael Nyqvist (een van zijn laatste rollen). Vanaf 25 oktober in de Nederlandse bioscoop. Hieronder ook een affiche voor de film.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MenacE

Avatar

Zo te zien is WO3 al begonnen

John Wayne

Avatar

Weer een uiterst realistische actiefilm met Butler. Als ik het zo bekijk zou de trailer alleen al voldoende moeten zijn om Poetin op de kast te jagen.

Paulusie

Avatar

Ziet er indrukwekkend uit, nu moeten ze het nog waard maken.

Kaasgaaf

Avatar

Super vet, moet gelijk aan 'The hunt for the Red October' met Sean Connery denken, ook een geweldige thriller!
Hopelijk doet de titel geen afbreuk aan het potentiële succes van deze film, je zou heel wat anders kunnen verwachten als je niet weet wat er mee bedoeld wordt.

Goov25

Avatar

Amerikanen die de Russische president redden. Klinkt als de ultieme Amerikaanse film.

nieuwslaatste nieuws

meest populair