Video

Ontmoet de helden in laatste trailer 'Mile 22' met Mark Wahlberg

Gemaakt door Peter Berg, de man achter films als 'Battleship' en 'Lone Survivor.'

door Rik Timmer om 12:17 in Video
Explosies, vliegende kogels en vele achtervolgingen - je vindt het allemaal in de nieuwste én laatste trailer van Peter Berg's Mile 22. In de hoofdrollen zien we nog steeds Mark Wahlberg, Iko Uwais, Ronda Rousey, Lauren Cohan en John Malkovich. Zoals Berg voorheen vertoonde met titels als The Kingdom en Lone Survivor zullen we aardig wat spannende en grootse actiescènes voorgeschoteld krijgen. Oordeel zelf.

CIA-agent James Silva is na een demotie gestationeerd in Indonesië, daar onderzoekt hij de moord op drie collega's. De Indonesische agent Li Noor weet hier meer van, maar zit in de problemen omdat hij de neef van misdaadbaas James Bischop heeft gedood. Nadat Li Noor's familie wordt omgebracht, meldt hij zichzelf aan bij de Amerikaanse ambassade met de belofte informatie over de gedode CIA-agenten uit te wisselen in ruil voor bescherming. Silva moet hem levend de stad uit krijgen, een tocht van zo'n 35 kilometer. Makkelijk wordt dit niet, aangezien Li Noor opgejaagd wordt door corrupte agenten en ander gespuis.


De trailer is samengesteld door productiebedrijf STX Entertainment. Binnenkort verschijnt de film namelijk al in de Amerikaanse bioscopen. Wij moeten langer wachten: 1 november. Het verhaal van Mile 22 is op papier gezet door Lea Carpenter, wat ze samen bedacht met Graham Roland. Voorheen hebben de makers onthuld dat ze een franchise in deze reeks zien, die mogelijk tot een trilogie kan uitbreiden.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair