Verwijderde scène 'Avengers: Infinity War' toont gespannen Star-Lord

Verwijderde scène 'Avengers: Infinity War' toont gespannen Star-Lord

Vanaf eind augustus op Blu-ray!

Let op! Dit bericht bevat (mogelijke) spoilers voor Avengers: Infinity War!

Bekijk de afbeelding
Binnenkort verschijnt Marvels megasucces Avengers: Infinity War op Blu-ray. Op die schijf zullen een hoop extra's staan, maar dankzij Entertainment Weekly hebben we nu alvast een eerste blik op één van de (drie) verwijderde scènes! In deze scène staan de Guardians of the Galaxy centraal!

In een nieuwe opgedoken verwijderde scène van Avengers: Infinity War zien we hoe de Guardians of the Galaxy hun volgende zet plannen vlak nadat de gestoorde paarse titaan Thanos (Josh Brolin) hun teamlid en zijn adoptiedochter Gamora (Zoe Saldana) heeft ontvoerd op de planeet Knowhere. Ondanks een paar grapjes, is de sfeer tussen Star-Lord (Chris Pratt), Drax (Dave Bautista) en Mantis (Pom Klementieff) logischerwijs gespannen, aangezien het leven van Gamora in gevaar is.

Vermoedelijk zijn deze beelden in de prullenbak van de monteerkamer beland, omdat deze scène wel erg luchtig aanvoelt in vergelijking met de eerdere emotionele ontwikkelingen rondom Gamora. Of deze scène ook daadwerkelijk iets had bijgedragen aan het algehele plot, valt ook te betwijfelen. Kijkend naar de toon, lijkt deze scène te zijn geschreven door de onlangs ontslagen regisseur James Gunn, die ook heeft meegewerkt aan Infinity War.


In Nederland is de Blu-ray van Avengers: Infinity War vanaf 31 augustus te koop! Deze week verschijnt de digitale versie van de superheldenfilm.

NieuwsFilm

meest populair