Priyanka Chopra vermoedelijk naast Chris Pratt in 'Cowboy Ninja Viking'

Priyanka Chopra vermoedelijk naast Chris Pratt in 'Cowboy Ninja Viking'

De stripboekverfilming gaat over huurmoordenaars met gespleten persoonlijkheden.

De cast van Cowboy Ninja Viking is mogelijk deze week gegroeid. Variety bericht dat Baywatch en Quantico-actrice Priyanka Chopra gesprekken met de makers voert voor de belangrijkste, vrouwelijke hoofdrol. Ze zou goede chemie hebben met Chris Pratt, die de titelrol op zich neemt. De film wordt een stripboekverfilming die het werk van schrijver A.J. Lieberman en illustrator Riley Rossmo verwezenlijkt.

Cowboy Ninja Viking is een 10-delige serie die eind 2009 op de markt verscheen. Het verhaal draait om een contraspionage-eenheid, opgericht door psychotherapeut dr. Sebastian Ghislain. De groep bestaat uit agenten die allemaal drie gespleten persoonlijkheden hebben. Daarom heet zo'n persoon ook wel een Triplet. Wanneer de eenheid echter aan zijn eind komt en sommige oud-leden in huurmoordenaars veranderd worden, moet Duncan - een doeltreffende Triplet die de vaardigheden van een cowboy, ninja en Viking bezit - de losgeslagen huurmoordenaars een halt toeroepen.

Dan Mazeau (Wrath of the Titans) en Ryan Engle (The Commuter) hebben de adaptatie op papier gezet. Deze zal geregisseerd worden door Michelle MacLaren. Cowboy Ninja Viking wordt haar eerste film, voorheen werkte ze voornamelijk aan tv-series zoals Breaking Bad en Game of Thrones. Het is de bedoeling dat de stripboekverfilming volgend jaar in juni uitkomt.



NieuwsFilm

meest populair