Wrath of the Titans (2012)

Feel the Wrath

Mythologische avonturenfilm met voldoende spektakel, maar platte personages waar zelfs de 3D-effecten geen diepte aan kunnen geven.
play

5,0 details

  • 99 Min
  • Actie
  • Avontuur
  • Fantasy
  • Verenigde Staten
  • Spanje
99 Min Verenigde Staten

Tien jaar na zijn heroïsche overwinning op de monsterachtige Kraken, probeert Perseus, halfgodzoon van Zeus, een rustiger leven te leiden als visser en alleenstaande vader van zijn tienjarige zoontje Helius. Ondertussen vindt er een machtsstrijd plaats tussen de goden en de Titanen. Perseus kan zijn roeping niet negeren als Hades een deal sluit met Kronos om Zeus gevangen te nemen. Samen met koningin Andromeda, Poseidons halfgodzoon Argenor en de gevallen god Hephaestus , gaat Perseus op reis naar de onderwereld in een poging Zeus te bevrijden, de Titanen te verslaan en de mensheid te redden.

Regie
Jonathan Liebesman
Cast
Liam Neeson, Ralph Fiennes, Lily James, Sam Worthington, Rosamund Pike, Bill Nighy, Toby Kebbell, Édgar Ramírez, Danny Huston, John Bell, Kett Turton, Matt Milne, Kathryn Carpenter, Alejandro Naranjo, Freddy Drabble.
Budget
$ 150.000.000
Opbrengst
$ 301.000.000
Release
29.03.2012
Release NL
29.03.2012
Release DVD
07.08.2012

Filmtotaal Recensie

Regie: Jonathan Liebesman | Cast: Sam Worthingon (Perseus), Liam Neeson (Zeus), Rosamund Pike (Andromeda), Ralph Fiennes (Hades), Édgar Ramírez (Ares), Toby Kebbell (Agenor), John Bell (Helios), Bill Nighy (Hephaistos) e.a. | Speelduur: 99 minuten | Jaar: 2012

Clash of the Titans uit 1981 was een uitstekende kandidaat voor een remake. Zelfs voor zijn tijd deed de film ouderwets aan en de effecten konden wel een update gebruiken. Die remake kwam er in 2010, en deze film leek op zijn beurt juist weer níet geschikt voor een vervolg. Toch is er nu Wrath of the Titans, maar misschien is het beter als de filmserie hier stopt.

Wrath of the Titans speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen uit Clash of the Titans af. Halfgod Perseus leeft met zijn zoon Helios een aards bestaan als visser in een klein dorpje, ver verwijderd van alle problemen op de Olympus. Hier komt snel verandering in als zijn vader, de god Zeus, hem om zijn hulp komt vragen. Door de afnemende kracht van de goden dreigen de Titanen uit hun gevangenis te breken, en al snel moet Perseus opnieuw in actie komen.

videotrailers & clips

alle artikelen (27)

Wrath of the Titans Nieuwsberichten

Laatste reacties

JamesBond

"...Blijft ergens toch wel jammer dat Tarkus nooit op onze reacties reageert. Ik zou toch wel eens wille......"

benjamin

"...[quote=Glennekeeeee]voor ijzersterke schrijvers en hun de nodige tijd te kunne geven voor een goed v......"

Glennekeeeee

"...[quote=benjamin]En een goed verhaal heeft geld nodig omdat?[/quote] voor ijzersterke schrijvers e......"

Wrath of the Titans

acties