Algemeen

Derde 'Clash of the Titans' gecanceld

Alleen een 'fresh' idee zou 'Clash of the Titans 3' tot leven kunnen wekken.

door Bram de Groot op 26.12.2013 om 11:52 in Algemeen
De fan van de avonturen van Aussie Perseus (Sam Worthington) hoeft voorlopig niet te rekenen op een derde deel in de Clash Of The Titans-franchise. Producent Basil Iwanyk onthulde tegenover IGN dat de plannen voor een vervolg op Wrath of the Titans helemaal achterin de ijskast staan.

Het mager ontvangen eerste deel Clash of the Titans (2010) noteerde nog een nette $493,2 miljoen aan de wereldwijde bioscoopkassa. Het tweede deel werd vergelijkbaar ontvangen, maar kwam echter tot 'slechts' $305,2 miljoen.

Iwanyk zei in flink wat woorden dat hij niet verwacht dat het derde deel snel op de agenda komt te staan. Maar het zou zomaar weer de aandacht kunnen krijgen als de tijd rijp is en er iemand met een verfrissend idee komt: “Not at this point, but you never know. In terms of Clash of the Titans 3, it's one of those situations where we've seen it a million times; a movie will kind of float away and then come back when it's supposed to come back. You'd think that there was three and a half, four years of nonstop Clash of the Titans activity, and I think it is, "Okay, what's the new idea? How do you make it fresh?" You know, a lot of movies have come out in that world, including Immortals and 300. So there will be a time and place where someone will come up with a great idea for it and how to make it feel different and fresh from the previous ones."

Hieronder een fan-video van beide delen:


11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Ja is wat moeilijk na deel 2 waar ze een groot deel van de goden zoals Zeus en Hades en Poseidon hebben afgemaakt... van wat ik me toch herinner van deel2, kan zijn dat ik mis ben

M0vieFreak

Avatar

Ik wil wel een deel 3 zien, maar ze moeten wel een aantal dingen verbeteren. Zoals de gevechten tegen de monsters langer maken.

benjamin

Avatar

Niet zo'n fan van deel één en deel twee na reacties zelfs links laten liggen, dus neen, ik vind dit niet bepaald een drama. Dit gezegd zijnde vind ik de Griekse mythologie best wel cool en kan dit zeker inspiratie geven tot een toffe prent: Percy Jackson en Clash waren dat nog niet, maar het moet toch ooit kunnen gebeuren...

Frietgezicht

Avatar

benjamin "Niet zo'n fan van deel één en deel twee na reacties zelfs links laten liggen, dus neen, ik vind dit niet bepaald een drama. Dit gezegd zijnde vind ik de Griekse mythologie best wel cool en kan dit zeker inspiratie geven tot een toffe prent: Percy Jackson en Clash waren dat nog niet, maar het moet toch ooit kunnen gebeuren..."


Griekse Mythologie is ook cool en het materiaal van deze films bied genoeg voor een klassieker in dat genre maar deze films zijn gewoon bagger.
Geen deel 3 is goed nieuws.

Banned

Avatar

Deel 1 was ok en gaf hoop voor deel 2. Helaas was deel 2 op alle fronten een dikke vette tegenvaller.

Muufley

Avatar

Banned "Deel 1 was ok en gaf hoop voor deel 2. Helaas was deel 2 op alle fronten een dikke vette tegenvaller."


Deel 2 was beter dan Deel 1.

Papigiulio

Avatar

Ik moet ook toegeven dat ik deel 2 stukken beter vond. Brutere monsters, betere sfx. Vooral die grote lava monster was ontzettend bruut. Beetje korte gevechten alleen idd.

Angelater

Avatar

Muufley "Deel 2 was beter dan Deel 1."

Een mening, niet te vergeten. Persoonlijk vond ik deel 2 leuker, omdat ze met iets 'nieuws' kwamen (ik kende het normale verhaal van Perseus al), maar deel 1 had een betere regie. Beidde geen toppers, jammer genoeg.

KeesjeNL

Avatar

Banned "Deel 1 was ok en gaf hoop voor deel 2. Helaas was deel 2 op alle fronten een dikke vette tegenvaller."
Ik snap niet echt hoe je dat kan zeggen, had bij deel 1 het idee dat ik naar een serie uit de jaren 90 aan het kijken was.

Goov25

Avatar

Zowel 1 als 2 waren films die er goed uitzagen, maar hadden geen verhaal dat je meezuigt of anderszins iets waarvoor je er heen zou gaan. Gewoon niet vermakelijk of memorabel genoeg om er écht waardering voor op te kunnen brengen. Geen problemen met dit nieuws dus.

Decepticon

Avatar

Ik vind het wel jammer, ik vind beide films redelijk topvermaak, deel 2 vind ik ook wel beter dan deel 1. Maar ze zijn imo beide goed gemaakt, op alle fronten. Deel 1 lijkt een serie uit de jaren 90? O+
Maar goed, altijd beter als ze over een paar jaar pas met een 3e deel komen, die dan nog een stuk beter blijkt te zijn.

nieuwslaatste nieuws

meest populair