Andy Serkis maakt 'Animal Farm' voor Netflix

Andy Serkis maakt 'Animal Farm' voor Netflix

Afgelopen week werd nog bekend dat Serkis' Jungle Book-verfilming Mowgli van Warner Bros. werd overgenomen door Netflix..

Vorige week werd bekend dat Netflix de door Andy Serkis geregisseerde Jungle Book-verfilming Mowgli heeft overgenomen van Warner Bros. Pictures. De streamingdienst is blijkbaar dusdanig blij met Mowgli, dat ze nu hebben laten weten opnieuw samen te gaan werken met Serkis. Ditmaal betreft het een verfilming van George Orwells literaire klassieker Animal Farm uit 1945. Serkis probeert deze verfilming al enkele jaren van de grond te krijgen.

Het oorspronkelijke boek gold als een sterk commentaar op de Russische Revolutie van 1917 en het daarop volgende regime van Stalin. Het verhaal gaat over een groep dieren die in opstand komen tegen de mensen op de boerderij waar ze wonen.

Na de mensen te hebben overmeesterd, vormen de dieren een gemeenschap die gebaseerd is op gelijkheid, maar een varken genaamd Napoleon maakt daarmee al snel korte metten. Serkis, Matt Reeves, Rafi Chrohn, Jonathan Cavendish en Adam Kassan zullen Animal Farm produceren. Het is nog onduidelijk wanneer we de verfilming van Animal Farm precies kunnen verwachten op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair