Gave motion poster 'Aquaman'!

Gave motion poster 'Aquaman'!

Zie de evolutie van de hoofdpersoon.

Er is een motion poster vrijgegeven voor DC-film Aquaman die ons een korte blik geeft op de evolutie van hoofdpersoon Arthur Curry. Van een jonge knul evolueert hij in een volwassen man, gespeeld door Jason Momoa. Het beeld maakt eens te meer duidelijk dat de film van regisseur James Wan een oorsprongsverhaal vertelt.

De film zal vermoedelijk dan ook beginnen bij de ontmoeting van Aquamans pa en ma, waarna zijn kindertijd kort voorbij komt, gevolgd door de periode waarin Aquaman samen met Mera (Amber Heard) op zoek gaat naar de drietand van Atlan. Als hij die vindt, wordt hij koning van Atlantis en kan hij zijn kwaadaardige broer Orm (Patrick Wilson) ervan weerhouden de oppervlaktebewoners uit te roeien of in elk geval oorlog stoppen.

Er hangt veel van de DC-film af; hij volgt direct op Justice League, dat helaas niet heel erg goed aan de wereldwijde box office presteerde, en moet die wanprestatie rechtzetten. Ambities zijn er gelukkig genoeg: dit moet een soort Star Wars maar dan onderwater worden, wat regisseur Wan betreft. Vanaf 20 december in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair