Geduld is geen schone zaak in trailer 'Nappily Ever After'

Geduld is geen schone zaak in trailer 'Nappily Ever After'

Netflix-drama over een vrouw die het uitmaakt met haar vriend, na jarenlang te hebben gewacht op zijn aanzoek.

Netflix komt met onderstaande trailer van Nappily Ever After, een romantisch drama van regisseuse Haifaa Al-Mansour (Wadjda, Mary Shelley). Hierin speelt Sanaa Lathan een vrouw die het uitmaakt met haar vriend, na jarenlang te hebben gewacht op zijn aanzoek. Een beetje drastisch of volledig terecht?


Violet Jones (Lathan) heeft op het eerste gezicht een perfect leven: een goede baan, een succesvolle vriend en fantastisch haar. Wanneer ze op een dag verwacht dat haar geliefde haar ten huwelijk gaat vragen en dit vervolgens niet het geval is, begint haar leven uit elkaar te vallen. Langzaamaan begint Violet te beseffen dat haar oude leven eigenlijk niet was wat ze diep van binnen wilde.

Nappily Ever After is een verfilming van het gelijknamige boek van Trisha R. Thomas. Het scenario werd geschreven door Adam Brooks en Gina Prince-Bythewood.

Naast Lathan, die de film ook produceert, bestaat de cast verder uit Ricky Whittle, Lyriq Bent, Ernie Hudson, Catherine Dyer en Lynn Whitfield. Nappily Ever After is vanaf 21 september te zien bij Netflix.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair