'City of Lies' met Johnny Depp krijgt geen bioscooprelease

'City of Lies' met Johnny Depp krijgt geen bioscooprelease

Zoals de laatste tijd vaker gebeurt in dit soort situaties, heeft Netflix de film overgekocht.

Brad Furmans misdaad-thriller City of Lies, waarin de hoofdrol wordt gespeeld door Johnny Depp, zal niet langer een bioscooprelease krijgen. De film zou vanaf volgende maand in veel landen gaan draaien. Neftlix heeft de film nu overgekocht.

Het verhaal gaat over het politieonderzoek naar de onopgeloste moorden op Tupac Shakur en Biggie Smalls en de corruptie binnen de politiemacht van Los Angeles (het zogenaamde Rampart-schandaal). Depp speelt in de film rechercheur Russell Poole, die het onderzoek aanvoerde.

Het onderzoek van Poole leidde naar een vriend/collega van Poole, die verdacht werd van betrokkenheid bij de zaak. Poole werd uiteindelijk van de zaak gehaald en nam daarom ontslag. Op eigen houtje zette hij het onderzoek echter voort en kreeg na bijna twee decennia daarbij hulp van een journalist (Forest Whitaker). Naast Depp en en Whitaker zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Rockmond Dunbar, Xander Berkeley en Shea Whigham.

Het is nog onbekend wanneer Netflix de film beschikbaar zal stellen, maar dit zal waarschijnlijk niet al te lang op zich laten wachten. Dit is opnieuw een tegenslag voor de film; onlangs werd Depp er nog van beschuldigd dat hij een locatiescout van de film zou hebben mishandeld.

Wat vinden jullie ervan dat City of Lies direct naar Netflix gaat in plaats van een biosrelease?



NieuwsFilm

meest populair