Nog altijd plannen voor solofilm 'Cyborg'

Nog altijd plannen voor solofilm 'Cyborg'

De film moet in 2020 uitkomen, zoals oorspronkelijk gepland!

Acteur Joe Morton stelt dat er nog altijd plannen zijn om Cyborg een eigen film te geven in het DC-filmuniversum. Morton speelde de wetenschapper Silas Stone in Justice League, de vader van Victor Stone / Cyborg (Ray Fisher). Het personage kreeg jaren geleden al een solofilm, maar die leek geannuleerd.

In een interview met de site Slash Film laat Morton weten dat er in de Zack Snyder-versie van Justice League een veel uitgebreidere verhaallijn voor Silas Stone en zijn zoon zit. Maar wat die inhoudt mag hij niet vertellen, omdat elementen daarvan wellicht geburikt worden in de solofilm voor Cyborg.

"Helaas mag ik je niet weten wat het oorspronkelijke verhaal is, omdat dat mogelijk onderdeel wordt van de Cyborg-film," aldus Morton. "Er vond een grote verandering plaats, toen ze de beslissing namen om de Cyborg-film te maken." De bedoeling zou nog altijd zijn om dat project in de loop van 2020 in de bioscoop uit te brengen, maar een script schijnt er nog niet te zijn.

De bedoeling zou wat hem betreft vooral moeten zijn om "meer naar zijn familie te kijken, zodat je kan zien hoe hij langzaam de Cyborg wordt."



NieuwsFilm

meest populair