Angelina Jolie wil zo snel mogelijk van Brad Pitt scheiden

Angelina Jolie wil zo snel mogelijk van Brad Pitt scheiden

Haar ex-geliefde betaalt kennelijk ook geen kinderalimentatie.

Zeggen dat de scheiding tussen Angelina Jolie en Brad Pitt niet al te best verloopt is nogal zacht uitgedrukt. Vooral na deze week gaat dat niet meer - de 43-jarige actrice heeft extra advocaten aangenomen om schot in de zaak te krijgen. Daarnaast zijn er nieuwe documenten bij de rechtbank ingediend om het proces van scheiden te versnellen. Jolie wil voor het einde van dit jaar weer officieel single zijn. De reden van haar frustratie zou te maken hebben met het feit dat Pitt niet genoeg (of zelfs géén) kinderalimentatie betaalt.

Kennelijk hadden de twee na hun breuk daar een informele afspraak over gemaakt. Nu beweert Jolie dat Pitt zijn beloftes niet nakomt. Een vriend van de 54-jarige acteur zegt dat Jolie's uitspraken en handelingen niets minder is dan een lastercampagne. Ze zou ontevreden zijn over het afwikkelen van de scheiding. Zo wil zij bijvoorbeeld de volledige voogdijschap hebben over hun vijf minderjarige kinderen, maar Pitt wil het delen.

Bekijk de afbeeldingDe twee zijn in 2016 uit elkaar gegaan. Volgens de ingediende, wettelijke documenten van de actrice was de reden "onoverbrugbare verschillen." Eerder gaf de actrice in een interview aan dat er al huwelijksproblemen waren toen ze samen aan By the Sea werkten. Ze noemde het een kans om hun relatie te redden. Een grootse ruzie aan boord van een vliegtuig heeft daar vermoedelijk in één keer een eind aan gemaakt. Pitt was dronken en zou zijn oudste zoon Maddox hebben geslagen of vastgegrepen. Berichten over kindermisbruik zijn echter al ontkracht door verschillende instanties die onderzoek deden naar het incident.

Sindsdien brengt Pitt naar zijn mening genoeg tijd door met zijn vijf jongste kinderen. Maddox, inmiddels 16 jaar, mag zelf beslissen of hij bezocht wordt door zijn pa. Iets dat hij zo te zien continue afslaat. Vanwege de kinderen loopt de scheiding vertragingen op. Een ingewijde onthulde aan E! News: "Ze zijn zo druk bezig met de voogdijkwesties, dat ze nog geen financiële documenten hebben uitgewisseld, wat overigens standaardprocedure is en één van de eerste stappen die men zet tijdens het indienen van documenten. Er zal voorlopig geen schikking getroffen worden. Ze hebben een soort patstelling bereikt."



NieuwsFilm

meest populair