Blu-ray

Blu-ray preview 'Deadpool 2' - Super Duper $@%!#& Cut!

En een coole verwijderde scène met X-Personen.

door Bram de Groot om 11:48 in Blu-ray
Na jaren van aandringen van onder meer Ryan Reynolds durfde 20th Century Fox het aan om Deadpool een R-rated superheldenfilm te geven. Deze verscheen in 2016 en in een razend tempo werd het vervolg Deadpool 2 gerealiseerd. De tweede film werd een stuk grootser, maar wel vergelijkbaar ontvangen. Ook bleek het eveneens stevige vervolg een groot succes met een wereldwijde box office-score van $732,6 miljoen. Binnenkort verschijnt de Super Duper $@%!#& Cut.

In de States vescheen de High Definition-uitgave van 20th Century Fox deze week als digitale HD-uitgave en op 21 augustus verschijnt op Blu-ray. Het Nederlandse schap wordt op 12 september bereikt. Fox geeft ook een Dvd en 4K-uitgave uit. Hieronder twee promo's voor de Blu-ray:
Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de Nederlandse schijf is nog niet bevestigd. Hieronder een opsomming van de Noord-Amerikaanse extra's:

15 minuten langere versie: De Super Duper Cut van Deadpool 2 bevat 15 minuten extra beeldmateriaal. Hiermee komt de speelduur op 2 uur en 14 minuten. Ook de bioscoopversie van de film wordt meegeleverd.

Featurettes en andere extra's:
De schijf bevat ook heel wat andere extra's. Check deze hieronder.
• Gag Reel
• Deleted/Extended Scenes (hieronder een verwijderde scène)
• Until Your Face Hurts: Alt Takes
• Deadpool's Lips are Sealed: Secrets and Easter Eggs
• The Most Important X-Force Member
• Deadpool Family Values: Cast of Characters
• David Leitch Not Lynch: Directing DP2
• Roll with the Punches: Action and Stunts
• The Deadpool Prison Experiment
• Chess with Omega Red
• Swole and Sexy
• "3-Minute Monologue"
• Deadpool's Fun Sack 2
• Stills (28 foto's)


Verpakking

Hieronder zie je de cover voor de standaard Nederlandse Blu-ray uitgave en de exclusieve Steelbook van Bol.com.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JIGSAW8

Avatar

DIE WIL IK!!!!

Rutherford

Avatar

Minder dan deel 1. Het nieuwe was er wat af en de grappen waren wat minder. Maar nog steeds goed vermaakt in de bios. Aanschaffen zal volgend jaar wel ergens gebeuren bij een of andere prijsdaling.

Daanminator

Avatar

Hopelijk komt er een spin off over The Juggernaut.

FreakyFilm

Avatar

Hah! Die steelbook is tof! Ben benieuwd naar de extended cut, 2 was toch wel minder dan 1.

Master Of Films

Avatar

Ach deel 4 was ook minder dan deel 6. Dus who gives.

Frietgezicht

Avatar

Ik weet niet of deel 2 minder is. Ik heb er minder van genoten maar dat is omdat inderdaad het 'nieuwe' eraf is. Nog steeds een ontzettend leuke film. Had ik deel 2 eerst gezien was mijn mening misschien anders.

Artificialis

Avatar

Het zal de Terminator-achtige vibe wel zijn geweest, maar ik vond de film superieur aan het eerste deel. Het verhoogde budget droeg duidelijk bij aan de actie en special effects. ''Less is more'' is bij het vervolg niet van toepassing. ''More is more'', de hogere hoeveelheid content en grappen deden de film goed.

Guyon2002

Avatar

Fun fact, de controversiële (en uiteindelijk verwijderde) aftercredits scene waarin DP baby Hitler ''omlegt'' zit er ook in

DruppelSpater

Avatar

Ben blij dat er nog überhaupt nut bij zit om nog zo'n schijf te kopen. Ik bedoel, er zijn genoeg streamingdiensten, legale bedoel ik dan.. Wijs die vrolijke popcorn de deur, ik bedoel alleen legaal. Maar het feit dat er ook nog tijd in wordt gestopt en niet de normale bioscoopfilm wordt afgespeeld is amazing werk. Altijd het geval geweest van Blu-Ray, maar toch interessant om te zien dat een fysieke versie superieur is aan de digitale editie.

Civilian Supreme

Avatar

Wat Friet zegt.
Wel mooi dat ze met deze films eigenlijk alles kunnen doen en zeggen, zaten een aantal niet zo geslaagde grappen in maar ook een aantal grappen waar ik niet meer bijkwam, met name die scene met zijn kleine beentjes.

Decepticon

Avatar

Wat een aardslelijke Steelbook zeg, niet normaal! Hoe goedkoop wil je de meest exclusieve uitgave wel niet maken?!
De gewone blu-ray ziet er vele malen beter uit!

Ik deel Rutherford zijn mening, minder goed dan deel 1, met name doordat idd het nieuwe er af is en de grappen minder goed zijn. Maar ook als film in zijn geheel vind ik hem minder goed, maar ik heb me wel weer prima vermaakt en met de 2e kijkbeurt vermaakte ik me al beter dan de eerste keer.

nieuwslaatste nieuws

meest populair