Video

Fantasierijke tweede trailer Disney's 'The Nutcracker and the Four Realms'

Dat wordt zo te zien een prachtig sprookje.

door Jim Pedd om 07:21 in Video
Disney maakt momenteel flink wat live-action sprookjesfilm. De een iets aansprekender dan de ander. Eentje die we niet meteen hadden zien aankomen is vermoedelijk The Nutcracker and the Four Realms, maar afijn, de film gaat er komen. Vandaag is er een opvallende trailer voor vrijgegeven, die laat zien dat Disney kosten noch moeite gespaard heeft.


Centraal staat Clara (Mackenzie Foy), een meisje dat op zoek is naar de sleutel voor een doosje dat een onbetaalbaar cadeau bevat. Een gouden draad, die ze op het jaarlijkse kerstfeest van haar peetvader, Drosselmeyer (Morgan Freeman) krijgt, leidt haar tot de sleutel. Maar die doet haar ineens verdwijnen naar een vreemde en mysterieuze paralelle wereld. Daar ontmoet ze Phillip (Jayden Fowora-Knight), een bende muizen en de regenten die heersen over drie Realms: Land of Snowflakes, Land of Flowers en Land of Sweets. Om die te beschermen moeten Clara en Philip naar de gevaarlijke vierde Realm reizen, waar Mother Ginger (Helen Mirren) als tiran heerst.

De film van regisseurs Lasse Hallström en Joe Johnston moet in november uitkomen.
5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Iemand anders die het idee heeft dat deze kan floppen?

JIGSAW8

Avatar

@Benjamin deze film gaat sws floppen. Mensen hebben geen zin meer in zoetsappige sprookjeswerelden te zien in films. Kijk maar naar alice in wonderland 2 dat was een grote flop aan de box office en dat zal deze zeker ook worden. In november draaien er heelveel andere films waar mensen Veel liever naar toegaan (fantastic beast, overlord, creed 2) waardoor ze deze wel heel zoetsappige sprookjesfilm snel zullen doen vergeten.

Master Of Films

Avatar

benjamin "Iemand anders die het idee heeft dat deze kan floppen?"
Volgens mij zit hier geen mega haai in. Weet het wel zeker dat het gaat floppen

Da Villain

Avatar

'T Kan een succes worden, het is ten slotte een Disneyfilm tijdens kersttijd...
Maar ik heb ook wel enige twijfels. Mackenzie doet me een beetje denken aan een vrolijke Bella Swan, in negatieve zin.

@Jigsaw
Deel twee miste de touch die Burton had gecreerd voor het eerste deel. Tevens was het een onnodig vervolg die ook nog eens veel te laat kwam.

ThomasOMalley

Avatar

De titel klinkt als een activiteit waaraan ik liever zou beginnen dan aan de film zelf.

EN WHAT THE FUCK DOET MORGAN FREEMAN OP DEZE POSTER?! Gekke ouwe vent heeft een geweldig c.v. opgebouwd en nu speelt 'ie in dit soort ongein.

nieuwslaatste nieuws

meest populair