Video

Trailer 'The Last Sharknado': T-Rex, Meg en veel bizarre onzin!

It's About Time! Veel slechter dan dit krijg je het waarschijnlijk niet.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:08 in Video
Nog een paar dagen en dan kunnen de fans afstemmen op The Last Sharknado: It's About Time!, het zesde en naar verluidt laatste deel in de reeks van zender Syfy en studio The Asylum. Hieronder zie je een korte trailer!


In The Last Sharknado: It's About Time! lijkt alles verloren. Fin weet echter de kracht van tijdreizen te bemachtigen en wil daarmee niet alleen de wereld redden, maar ook zijn familie weer tot leven wekken. Tijdens zijn tocht bevecht de held nazi's, een T-rex en andere dinosaurussen, ridders en vaart hij zelfs p de Ark van Noah. Er zijn ook rollen voor Tara Reid, Cassie Scerbo, Vivica A. Fox en uiteraard een leger aan kleine en grote haaien.

Met een budget van 2 miljoen dollar volgt dit zesde deel de eerdere delen Sharknado (2013), Sharknado 2: The Second One (2014), Sharknado 3: Oh Hell No! (2015), Sharknado: The 4th Awakens (2016) en Sharknado 5: Global Swarming (2017) op. Op 19 augustus zendt Syfy Anthony C. Ferrante's The Last Sharknado: It's About Time! uit.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

en nog steeds gewoon slecht ipv zo slecht dat het lachen is

nieuwslaatste nieuws

meest populair