Spanning en romantiek in trailer gijzeldrama 'Bel Canto'

Spanning en romantiek in trailer gijzeldrama 'Bel Canto'

Julianne Moore en Ken Watanabe worden in Peru gegijzeld.

Bekijk hieronder de eerste trailer voor Bel Canto, die in de markt wordt gezet als zowel romantisch drama als thriller over een gijzeling. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Ann Patchett en wordt geregisseerd door Paul Weitz, die zijn carrière begon met films als American Pie maar later ook serieuzere films als Being Flynn maakte.

Julianne Moore en Ken Watanabe spelen de hoofdrollen. Moore speelt een beroemde sopraan die voor een Japanse zakenman valt, terwijl ze samen gegijzeld worden in Lima, de hoofdstad van Peru. Deze gijzeling duurde in het echt 126 dagen en vond plaats in 1996 en 1997 op de Japanse ambassade te Lima.

Een beroemde sopraan reist naar een militaire dictatuur in Zuid-Amerika om daar een privé-optreden te geven tijdens een verjaardagsfeest vaneen rijke Japanse zakenman. Net als het feest begonnen is, wordt het bestormd door een groep guerilla-strijders die de vrijlating van hun gevangen kameraden eis. Terwijl de gijzeling lang voortduurt, ontstaat er een overwachte band tussen gijzelaars onderling en tussen gijzelaars en gijzelnemers, die de mens in elkaar erkennen.



NieuwsFilm

meest populair