Jason Statham mist bloed en vlees in 'The Meg'

Jason Statham mist bloed en vlees in 'The Meg'

Logisch ook.

Deze week ging de prijzige kaskraker The Meg in de Nederlandse bioscopen in première. De film is geen R-rated / 16+, aangezien er geen bloed enzovoorts in de haaienfilm te zien is. Eerder werd duidelijk dat er wel stevigere, uiteindelijk niet gebruikte scènes zijn opgenomen. Acteur en hoofdrolspeler Jason Statham had het graag anders gezien.


"De interpretatie van Jon was dat het een leuk film voor het einde van de zomer moest worden. Het zit vol humor. De film is gemaakt met een andere smaak dan de mijne, ik houd meer van bloederige volwassen dingen. Ik ben een stuk ouder, dus ik kan niet spreken voor wat deze film mogelijk voor een jonger publiek betekent. Ik had misschien een film gemaakt die niet veel mensen wilden zien. Ik ben geen filmmaker. Ik ben een soort acteur die een rol gaat portretteren. Ik doe het, maar ik heb geleerd om niet te erg gehecht te raken aan mijn eigen idee van wat iets zou kunnen zijn."

Bovenstaande zei Statham in gesprek met Collider. Het is duidelijk dat de Britse acteur zich niet helemaal kan vinden in de aanpak van zijn regisseur Jon Turteltaub, bekend van titels als The Sorcerer's Apprentice en National Treasure.

Statham snapt wel waarom de film uiteindelijk een PG-13 film is geworden, maar snapt ook dat mensen er anders tegenaan zullen kijken: "Jazeker, maar je bent wel van, "waar is nou het bloed?" Zo van, "Er is een haai!"



NieuwsFilm

meest populair