Algemeen

'Sonic' de vliegensvlugge egel is gecast!

Eindelijk weten we wie de stem van de beroemde egel inspreekt.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 09:14 in Algemeen
Niemand minder dan Ben Schwartz is gecast als de stem van Sonic the Hedgehog. Paramount Pictures brengt het bekendste personage van Sega volgend jaar naar het witte doek en doet dat met een film die live-action en CGI mengt. De blauwe egel is uiteraard CGI en heeft nu een stem!

De menselijke hoofdrol is ook al vervuld: James Marsden zal een agent spelen die bevriend raakt met de snelle egel. Eerder al zagen we foto's van Marsden op de set verschijnen en interactie hebben met een green suit, die als stand-in voor Sonic diende. Nu bekend is welke acteur de rol an Sonic inspreekt, is er weer een flinke vordering voor de film.

Een synopsis is er nog niet voor deze film, maar vermoedelijk zullen we zien hoe Sonic het opneemt tegen Doctor Robotnik, een gemene wetenschapper die dieren in robots gevangen zet en Chaos Emeralds steelt. De gamefranchise waar de film op gebaseerd wordt stamt uit 1991 en er zijn ondertussen al 360 miljoen exemplaren van de games verkocht.

De release van de film vindt plaats op 15 november 2019.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

niemand minder dan Ben Schwartz....

JIGSAW8

Avatar

Wie defak is ben schwartz waahhaha ik had verwacht we krijgen een grote naam als Ryan Reynolds of tom cruise maar nee

Idris

Avatar

En dan ook niks schrijven over dat Jim Carrey de rol van Doctor Robot gaat spelen...

nieuwslaatste nieuws