'Family Guy'-film die live-action en animatie mengt op komst!

'Family Guy'-film die live-action en animatie mengt op komst!

Dat belooft wat...

Deze herfst begint komedieserie Family Guy aan zijn zeventiende seizoen. Vandaag horen we dat het eindelijk tijd is voor een nieuwe film in de reeks. 20th Century Fox schijnt een film te ontwikkelen die de animatiestijl van de serie mengt met live-action. Dat meldt The Wall Street Journal vandaag in een uitgebreid bericht over de processen achter de schermen bij Fox.

Het lijkt zeer waarschijnlijk dat de castleden uit de animatieserie terugkeren: Seth MacFarlane (Peter Griffin, Brian Griffin, Stewie Griffin), Alex Borstein (Lois Griffin), Mila Kunis (Meg Griffin), Seth Green (Chris Griffin), Mike Henry (Cleveland Brown) en Patrick Warburton (Joe Swanson). Maar daar de serie ook live-action moet integreren is het interessant wie er voor de camera zullen verschijnen.

Mooi om te lezen in het bericht van The Wall Street Journal, is dat Fox naar nog heel wat andere projecten kijkt. Fox zou ook overwegen een tweede film rond The Simpsons te maken, evenals een film rond [i]Bob's Burger[s/i]. De vraag is of dat feest doorgaat, als de overname van Fox door Disney eenmaal rond is.

Tot die tijd gaat echter alles door alsof er niets aan de hand is.



NieuwsFilm

meest populair