Foto verenigt de cast van 'Back to the Future'!

Vier hoofdrolspelers samen op één beeld!

Een vierde film in de Back to the Future-franchise behoort niet tot de mogelijkheden. Zoveel is duidelijk. Maar een reünie van castleden is wel mogelijk, blijkt vandaag. Drieëndertig jaar na de release van de eerste film, is de cast bij elkaar gekomen voor een kleine reünie.

Op onderstaande foto zien we, van links naar rechts, Michael J. Fox, Thomas F. Wilson, Christopher Lloyd en Lea Thompson. Allemaal kwamen ze samen op de Boston Fan Expo en dat leverde een geinig beeld op. Overigens is het voor het eerst dat de vier acteurs samenkomen sinds de dertigste verjaardag van de franchise in 2015.

Back in 2018, even Biff made it. @fanexpoboston @lea_thompson @tomwilsonusa #chrislloyd

Een bericht gedeeld door Michael J Fox (@realmikejfox) op


Vorige maand nog uitte Lloyd interesse om Doc Brown nog eens te spelen in een eventuele vierde film. Maar direct daarna reageerde regisseur Robert Zemeckis om duidelijk te maken dat Lloyd enkel interesse uitte en dat daarmee niets zeker is. Een nieuwe film is gewoon geen optie voor Zemeckis. Ook producent Frank Marshall vertelde al zoiets in 2016; volgens hem zou er nooit een reboot of remake komen.

NieuwsFilm

meest populair