Eerste trailer 'What Women Want'-remake 'What Men Want'

Eerste trailer 'What Women Want'-remake 'What Men Want'

Met Taraji P. Henson in de rol van Mel Gibson.

Bekijk hieronder de eerste trailer voor de remake What Men Want, met Taraji P. Henson (Empire, Proud Mary) in de hoofdrol.

What Men Want is een remake van What Women Want, de romantische komedie van Nancy Meyers uit het jaar 2000 met Mel Gibson en Helen Hunt. In die film kon Mel Gibson plotseling de gedachtes lezen van vrouwen, waardoor hij beter ging begrijpen wat zij zochten in een man en zo zijn eigen gedrag kon aanpassen om te worden wat vrouwen wilde.

In deze nieuwe remake geeft de titel What Men Want al aan wat er veranderd is aan deze versie van de film: Taraji P. Henson kan als Ali Davis de gedachtes van mannen lezen.

Ali Davis is een succesvolle agent van sportmensen die telkens wordt buitengesloten door haar mannelijke collega's. Als ze voor een welverdiende promotie wordt overgeslagen, vraagt ze zich af wat ze nog meer moet doen om verder te komen in deze mannenwereld. Totdat ze plots de gedachtes van de mannen om haar heen kan horen! Met haar nieuwe kracht probeert Ali haar collega's te slim af te zijn in een race om een contract te tekenenn met de grote nieuwe basketbal-superster, maar hoever ze daarvoor gaat blijkt een test voor haar relaties met haar beste vrienden en mogelijke nieuwe liefde.



NieuwsFilm

meest populair