What Men Want (2019)

She Can Hear Men's Thoughts. Let the Games Begin.

Flauwe komedie probeert zich af te zetten tegen genreclichés.
play

4,9 details

  • 117 Min
  • Komedie
  • Fantasy
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
117 Min Verenigde Staten

Een vrouw wordt door mannelijke collega's uit haar werk weggeconcurreerd, maar krijgt een onverwacht voordeel als ze gedachten kan horen.

Regie
Adam Shankman
Cast
Kellan Lutz, Taraji P. Henson, Richard Roundtree, Aldis Hodge, Max Greenfield, Brian Bosworth, Josh Brener, Devonta Freeman, Kristen Ledlow, Kausar Mohammed, Chris Witaske, Taj-Naranja Jenkines, Mathias Alvarez, Paul B. Johnson, Auston Jon Moore, Paul Brian Johnson.
Release
10.01.2019
Release NL
14.03.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Adam Shankman | Cast: Taraji P. Henson (Ali Davis), Aldis Hodge (Will), Josh Brener (Brandon Wallace), Tracy Morgan (Joe 'Dolla' Barry), e.a. | Speelduur: 117 minuten | Jaar: 2019

Hollywood is in de greep van vrouwelijke remakes. Na het twijfelachtige Ghostbusters en het vermakelijke Ocean's Eight is het nu de beurt aan een vrouwelijke variant van What Women Want, een film uit 2000 waarin Mel Gibson ineens de gedachten van vrouwen kan horen. Het resultaat is een bijzonder flauwe komedie die haar best doet om bepaalde clichés te omzeilen, maar zichzelf te serieus neemt om nog een vermakelijke film te kunnen zijn.

Taraji P. Henson vertolkt de vrouwelijke variant van Mel Gibson. Zij speelt de keiharde sportmakelaar Ali Davis die zich staande moet houden binnen de The Wolf of Wall Street-achtige machocultuur van haar kantoor. Als ze op een dag overgeslagen wordt voor een belangrijke promotie, hoort Ali van haar baas dat ze niet genoeg aansluiting bij het andere geslacht kan vinden om succesvol te worden. Gelukkig voor Ali presenteert de oplossing zich nagenoeg direct: dankzij een lezing van een medium (of een klap op haar hoofd, de film specificeert niet welke gebeurtenis nou precies de aanleiding vormt) kan ze ineens de gedachten van mannen lezen.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

What Men Want Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

What Men Want

acties