Hilarische komedie is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Hilarische komedie is Netflix nu helemaal aan het veroveren

De komedie What Men Want stormt de Netflix Top 10 in.

In 2000 verscheen met de sterren Mel Gibson en Helen Hunt de succesvolle komedie What Women Want. Het duurde tot 2019 voor er een vervolg kwam. Die heet What Men Want en heeft rollen voor Taraji P. Henson en Aldis Hodge.

What Men Want komt van regisseur Adam Shankman (Rock of Ages, The Wedding Planner) en krijgt van Netflix enkel de omschrijving "comedyfilms" mee. Je ziet ook rollen van onder meer Josh Brener, Erykah Badu, Richard Roundtree en Tracy Morgan.

Wisselende ontvangst
De rol van Henson werd geprezen, maar de complete film staat er met 42 procent niet zo denderend voor op Netflix. Het publiek kan zich daar prima in vinden, gezien de 40 procent Audience Score.

FilmTotaal-recensent Lukas Schröder zag de komedie ook en gaf 2 sterren: "De film probeert wel degelijk iets toe te voegen aan het origineel, maar slaagt daar slechts ten dele in. De toon schiet alle kanten op en de getalenteerde cast krijgt niet genoeg om mee te werken."

Nu op Netflix
Wil je What Men Want graag even zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


Een sportagent loopt haar promotie mis en gebruikt haar nieuwe gave, de gedachten van mannen kunnen horen, om succesvol te worden in de mannenwereld van dit bedrijf.

NieuwsFilm

meest populair