Video

Strakke visuele effecten 'Avengers: Infinity War' nader bekeken!

Zo werd een groot gedeelte van de kaskraker gemaakt.

door Bram de Groot om 09:53 in Video
Het mag duidelijk zijn een groot deel van de kosten van Avengers: Infinity War zijn gaan zitten in de salarisstroken van de enorme groep acteurs die in de film te zien is. Daarnaast bestaat de film voor het grootste gedeelte uit visuele effecten. Zeer geslaagde ook. Via onderstaande VFX breakdown zie je hoe deze tot stand zijn gekomen.

De beelden op de aarde zijn mogelijk nog het meest zonder visuele effecten, maar als we naar de planeten Knowhere, Vormir, Titan, Nidavellir en Zen-Whoberi gaan, worden de visuele effecten duidelijk zichtbaar. Onderstaande featurette geeft een prachtige indruk, vooral van de vele blauwe schermen bij de scène in New York.


Hieronder zie je ook nog een video met testbeelden voor Josh Brolins Thanos. Het zeer geslaagde concept werd gemaakt om de studiohoofden te overtuigen van de visuele superslechterik.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SuPa

Avatar

Vet om te zien dit.

esteban

Avatar

Dacht ik gisteren nog: FT heeft nu echt wel het onderste van de kan geschraapt wat IW "nieuws" betreft. Is het eerste wat ik zie dit. Die totale overload blijft maar eindeloos duren ... En ondertussen zoveel film nieuws dat maar niet gecoverd raakt hier. Enfin swoit, ik val in herhaling.

Sunspot

Avatar

vond alleen die scenes met Thanos en Dr. STrange minder, iets teveel cgi wereld of voelde het, gewoon net te veel. Thanos zelf had net iets te veel een CGI vibe

Moiste cgi was toch wel met die telekinese gast tegen Dr. Strange.

ThomasOMalley

Avatar

+1 esteban.
En dan krijgen we nog een vervolg...

Steve-O

Avatar

Ik begrijp dat er nou eenmaal veel CG aan te pas komt met zulke superhelden, maar je kan ook te ver gaan, zoals hier het geval is. Grotendeels blijft het indrukwekkend maar ik vraag me af of het goed gaat verouderen.

justmikemovies

Avatar

Hier kunnen Warner Bros. en DC nog wat van leren. In tegenstelling tot de effecten in Justice League zien deze er nog enigzins realistisch uit.

Sunspot

Avatar

@Steve-O

Sowieso gaat dat met Thanos vs Strange zeker weten niet goed verouderen, vond het bij het zien van de film eigenlijk al onverwachts matig.

Maar misschien werd het te duur allemaal, of dachten, fuckit, BP is ook een hit geworden met veelal ondermaatste CGI (voor Marvel/Disney films).

NieuwsFilm

meest populair