POLL: Welke dode uit 'Avengers: Infinity War' mag van jou dood blijven?

Dat er een aantal gaan terugkeren lijkt vast te staan.

Later deze maand verschijnt Avengers: Infinity War op Blu-ray. Dan kun je eventueel op je gemak terugkijken hoe de vele personages dood gingen in die film. Er overleden er een aantal tijdens Thanos' zoektocht naar de Infinity Stones en nog flink wat meer toen hij in zijn vingers knipte. Met deze POLL de iets wat creatievere vraag: welke gesneuveld personage hoeft van jou niet terug te keren? Let op, er is een SPOILER voor een andere MCU-film.

Nog even die doden uit de derde Marvel-film. In de beginscène sneuvelden gelijk al twee belangrijke personages: Idris Elba's Heimdall en Tom Hiddlestons Loki. De terugkerende personages werden door Thanos gedood. In zijn zoektocht naar Soul Stone doodde The Mad Titan zijn "dochter" Gamora, gespeeld door Zoe Saldana. Daarna was er nog één dode onder de bekende gezichten, namelijk Paul Bettany's Vision. Hij werd eerst gedood door Scarlet Witch en vervolgens nog een keer door Thanos. In beide gevallen om de Mind Stone van zijn voorhoofd te halen.

En dan waren er de doden naar aanleiding van Thanos' knip in de vingers. In Infinity War zijn dit Chadwick Bosemans Black Panther, Anthony Mackie's Falcon, Elizabeth Olsens Scarlet Witch, Sebastian Stans Winter Soldier, Vin Diesels Groot, Tom Hollands Spider-Man, Benedict Cumberbatchs Doctor Strange, Chris Pratts Star-Lord, Dave Bautista's Drax, Pom Klementieffs Mantis, Samuel L. Jacksons Nick Fury en Cobie Smulders' Maria Hill. En dan zijn er ook nog drie doden uit Ant-Man and the Wasp, met Evangeline Lilly's Wasp, Michael Douglas' Dr. Hank Pym en Michelle Pfeiffers Janet Van Dyne.

Succes met stemmen!





NieuwsFilm

meest populair