Poll

POLL: Welke dode uit 'Avengers: Infinity War' mag van jou dood blijven?

Dat er een aantal gaan terugkeren lijkt vast te staan.

door Bram de Groot om 22:30 in Poll
Later deze maand verschijnt Avengers: Infinity War op Blu-ray. Dan kun je eventueel op je gemak terugkijken hoe de vele personages dood gingen in die film. Er overleden er een aantal tijdens Thanos' zoektocht naar de Infinity Stones en nog flink wat meer toen hij in zijn vingers knipte. Met deze POLL de iets wat creatievere vraag: welke gesneuveld personage hoeft van jou niet terug te keren? Let op, er is een SPOILER voor een andere MCU-film.

Nog even die doden uit de derde Marvel-film. In de beginscène sneuvelden gelijk al twee belangrijke personages: Idris Elba's Heimdall en Tom Hiddlestons Loki. De terugkerende personages werden door Thanos gedood. In zijn zoektocht naar Soul Stone doodde The Mad Titan zijn "dochter" Gamora, gespeeld door Zoe Saldana. Daarna was er nog één dode onder de bekende gezichten, namelijk Paul Bettany's Vision. Hij werd eerst gedood door Scarlet Witch en vervolgens nog een keer door Thanos. In beide gevallen om de Mind Stone van zijn voorhoofd te halen.

En dan waren er de doden naar aanleiding van Thanos' knip in de vingers. In Infinity War zijn dit Chadwick Bosemans Black Panther, Anthony Mackie's Falcon, Elizabeth Olsens Scarlet Witch, Sebastian Stans Winter Soldier, Vin Diesels Groot, Tom Hollands Spider-Man, Benedict Cumberbatchs Doctor Strange, Chris Pratts Star-Lord, Dave Bautista's Drax, Pom Klementieffs Mantis, Samuel L. Jacksons Nick Fury en Cobie Smulders' Maria Hill. En dan zijn er ook nog drie doden uit Ant-Man and the Wasp, met Evangeline Lilly's Wasp, Michael Douglas' Dr. Hank Pym en Michelle Pfeiffers Janet Van Dyne.

Succes met stemmen!

33 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

kidcassidy

Avatar

Aangezien Black Panther een erg saaie film was, mag van mij dat personage wel dood blijven.

Mav Damian

Avatar

Wat is dit voor een poll? A fin dan kies ik voor degene die dood zijn gegaan nog voor Thanos zijn vingerknip.

tk1989

Avatar

Loki is al uitgemolken genoeg als personage/bad guy, ben wel klaar met dat karakter. Anders is Wasp een goeie tweede, kon me ook niet bekoren. Verder wel een moeilijke keuze.

John Wayne

Avatar

Loki's rol is wat mij betreft nu wel uitgespeeld.

MikeyMo

Avatar

Oh leuk, nu weet ik al wie er uit Ant-man dood zijn :\

Ik neem aan dat ze door de vingerknip van Thanos weg gaan, maar ik had bij deze poll eigenlijk verwacht dat het puur over Infinity War zou gaan.

Robbepost

Avatar

Makkelijk, Black Panther

Guyon2002

Avatar

Mikey Mo, het staat er toch echt duidelijk in dat er spoilers zijn voor ''een andere MCU film''. Best logisch dat dat dan AMATW is.

Jan231

Avatar

Loki. Heimdall ook. Als je deze personages terug zou brengen, dan zou je heel Infinity war onderuit halen (motivatie Thor). Maar dat geldt ook voor Gamora.
Ik ga er vanuit dat alle doden door de vingerknip gewoon terugkomen.

Goku32

Avatar

Waarom loki daar zal menig vrouw het niet eens zijn. Hij is toch de geen waarom de meeste vrouwen met ons mannen mee gaan naar deze films. Dus denk zeker weten dat ze hem nog wel effe aanhouden in de Marvel universum. Dus jammer

Decepticon

Avatar

Ik deel jouw mening Jan231, ik heb gestemd op Loki, maar de anderen die voor Thanos's vingerknip dood gingen, dus ook Heimdall, Gamora en Vision, moeten dood blijven.

Ik verwacht ook gewoon dat alle anderen die door de vingerknip gewoon terug keren.
Maar van mij mag Bucky ook wel dood blijven en Falcon ook wel. Beide hebben veel mooie momenten in de films gehad en mogen eventueel wel plaats maken voor anderen.

Daanminator

Avatar

Gestemd op Groot. Wat een achterlijk figuur zeg.

ThomasOMalley

Avatar

Iedereen kapot blijven aub. Het zou volgens mij de eerste keer zijn dat de dreiging ook werkelijk consequenties heeft in een Marvelfilm.

YankeeWaRRiaH

Avatar

Ben het deels eens met wat Jan231 zegt, maar Gamora is een offer aan de Soul Stone, om hem te verdienen. Dus ik denk dat zij de eerste is die door Thanos naar de soulstone-reality zal getransporteerd geweest zijn, samen met de mensen die sterven door de "snap".
Om de snap ongedaan te maken zal er één (of meerdere) Avenger(s) moeten sterven. Opnieuw een offer.

Steve-O

Avatar

Loki, Heimdall, Quill, Drax, Groot, Falcon en Vision.

Maar dan vooral Loki en Falcon. De eerste is er al veel te veel en Falcon vind ik een van de meest vervelende personages ooit.

Lijkt me dat Steve en/of Tony in het volgende deel echt het loodje gaan leggen. En ik denk dat iedereen gewoon terugkomt, quantum realm of zoiets.

Artificialis

Avatar

Loki en Heimdall mogen in de toekomst best terugkeren in flashbacks. Maar hun dood heeft wel erg weinig betekenis gehad als ze weer in levende lijve zouden terugkeren.

Ereptile

Avatar

Loki, Heimdall en Vision...

Frietgezicht

Avatar

Maria Hill hahaha. Die zou natuurlijk bij iedereen op nr 1 staan omdat het gewoon een nikszeggend flut karaktertje is die mensen zelfs bij een poll negeren.

Ik kies ook voor Loki omdat hij gewoon dood moet blijven na zo'n kill plus dat zijn karakter niet nog meer in een grappige sidekick moet veranderen in andere films wat al gebeurde.

MikeyMo

Avatar

Om ontopic te blijven: iedereen die voor de vingerknip is gestorven (Vision, Gamora, Loki) moeten gewoon dood blijven.

Artificialis

Avatar

Een aantal mensen lijkt te stemmen op karakters die bij hen niet populair zijn. In dat geval zou ik zeggen dat ik Falcon niet snel zal missen.

justmikemovies

Avatar

Scarlet Witch. Ik vind het een zeurderig personage dat nu al 3 films vooral scenes heeft waarin ze jankt of boos is.

chefry1983

Avatar

Ik kies voor Vision. Het lijkt me duidelijk dat hij echt dood blijft. Maar Marvel zou gek zijn als alle doden inclusief voor de knip weer tot leven komen. Dan heeft Infinity war geen nut gehad

esteban

Avatar

Één van dé redenen waarom INFINITY WAR geen enkele indruk wist na te laten, laat staan mij op emotioneel vlak iets deed, is omdat er nooit of te nimmer enige échte dreiging in die films aanwezig is. Waarom zou de dood enige betekenis hebben als ze sowieso toch altijd allemaal (of grotendeels) terugkeren. Hetzelfde met CIVIL WAR, "de grote strijd" tussen CAP en IRON. Nooit voelt de dreiging enigszins écht, want iedereen keert gewoon terug ... Heb het op dat vlak wel wat gehad met dit universum.

Tim78

Avatar

Heb Vision gekozen, vind zijn karakter niet interessant of boeiend genoeg.. beetje een te vlak karakter

007

Avatar

Allemaal

McGraig

Avatar

Wat een onzinnige poll, een groot deel zat niet eens in Infinity War

chefry1983

Avatar

^
Geen idee welke film jij dan hebt gezien. Behalve de laatste drie komen ze allemaal in infinity war voor

CaptainSteveRogers

Avatar

Nou, er gaan geruchten rond dat Thanos dood is aan het gaan, vanwege thor's nieuwe stormbreaker, maar ik denk dat elbony maw well irritand was!

Frietgezicht

Avatar

^ Laat ff weten wanneer Thanos dan dood is,hij doet lang over doodgaan.

Frietgezicht

Avatar

Ze halen hier laatste tijd de vragen van Screen Junkies dus volgende week krijgen we vast welke Chris de beste is.

NieuwsFilm

meest populair