Ook Spider-Punk komt naar 'The Spider-Verse'

Ook Spider-Punk komt naar 'The Spider-Verse'

De film zit boordevol Spider-Men en Spider-Women.

Er kunnen niet genoeg verschillende Spider-personages in één film zitten. Dat lijkt de gedachte van Sony Pictures te zijn ten aanzien van Spider-Man: Into the Spider-Verse. De tie-in comic wijst erop dat er nog een nieuwe Spidey in de film te zien is: Spider-Punk. Daarmee zijn er echt heel wat verschillende helden.

Spider-Punk is bedacht door Dan Slott en Olivier Coipel en komt uit een realiteit die beheerst wordt door President Osborn en zijn Thunderbolt Department. De echte naam van het personage is Hobart Brown, die op de bekende manier superkrachten kreeg die doen denken aan een spin. Vervolgens besloot hij Osborn op alle mogelijke manieren te bestrijden.

Er zijn al heel wat Spider-helden bevestigd voor de animatiefilm. Centraal staat Miles Morales (Shameik Moore), die begeleid wordt door Spider-Man (Jake Johnson). Samen moeten ze samen leren werken en krijgen ze te maken met een breuk in het multiversum, waardoor onder meer Spider-Gwen (Hailee Steinfeld), Spider-Man Noir (Nicolas Cage) en Spider-Ham (John Mulaney) ten tonele verschijnen. Samen kunnen ze bedreiging die alle realiteiten in gevaar brengt aan!

Vanaf 20 december in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair