Del Toro's enge film 'Scary Stories to Tell in the Dark' komt er dan toch!

Del Toro's enge film 'Scary Stories to Tell in the Dark' komt er dan toch!

Opnames starten snel.

De opnames voor Scary Stories to Tell in the Dark starten binnen een aantal dagen. Dit meldde Guillermo del Toro (The Shape of Water, Pan's Labyrinth) via Twitter. Het betreft overigens niet Del Toro's volgende regieklus. Wel zal hij als producent betrokken zijn.

De ongetwijfeld meer fantasierijke horrorfilm Scary Stories to Tell in the Dark volgt een groep jonge tieners die onderzoek doet naar een aantal mysterieuze dodelijke ongevallen in hun kleine stadje. "Een rillende leuke rit die het publiek over de gehele wereld zeker uit zijn stoel zal laten springen," zei eOne-baas Steve Bertram over de film.

In een eerdere fase zou Del Toro wel in de regiestoel plaatsnemen, maar hij besloot later om de klus over te laten aan iemand anders. De regie ligt nu in handen van André Øvredal (The Autopsy of Jane Doe, Trollhunter) en het script is geschreven door Daniel en Kevin Hageman (The Lego Movie).

Over de hoofdrolspelers is nog niets bekend. Scary Stories to Tell in the Dark moet in november 2019 in de bioscoop verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair