'Ready Player One' krijgt mogelijk vervolg!

'Ready Player One' krijgt mogelijk vervolg!

De Spielberg-film is erg populair.

Het is een van de best verdienende films van het jaar: Ready Player One. Nu blijkt dat de studio daar ook op voorbereid was. Acteur Olivia Cooke laat weten dat ze moest tekenen voor meerdere films. Zij is te zien in de dubbelrol van Art3mis en Samantha Cook en een van de hoofdpersonen.

Daarmee lijkt het zeer waarschijnlijk dat ook andere acteurs, waaronder Tye Sheridan die Parzival/Wade Watts speelt, in het eventuele vervolg te zien zijn. Dat vervolg moet het dan wel zonder direct bronmateriaal doen, want Ernest Cline op wiens gelijknamige boek de Steven Spielberg-film gebaseerd is, schreef geen vervolg.

Tegenover Digital Spy liet Cooke echter in elk geval weten dat ze getekend heeft voor een vervolg: "Ik heb mijn leven weggetekend. Dus ik heb getekend voor vervolgen waarvan ik niet weet of ze komen. Ik heb er nog niets over gehoord, dus we zullen het wel merken. Ik geloof niet dat er een Ready Player Two-boek is, dus misschien moeten ze dat eerst schrijven?"

Het verhaal van de eerste film speelt zich af in de toekomst, waarin mensen hun toevlucht zoeken tot de VR-wereld OASIS. De bedenker en eigenaar schrijft, vlak voor zijn dood, een wedstrijd uit waarbij de winnaar het geheel in eigendom krijgt.



NieuwsFilm

meest populair