Algemeen

Eerste verhaaldetails 'Sherlock Holmes 3'!

Wat mogen we verwachten van dit derde avontuur?

door Jim Pedd om 07:56 in Algemeen
Acteur Jude Law heeft voor het eerst details vrijgegeven over Sherlock Holmes 3. De acteur speelt binnenkort samen met Robert Downey Jr. in een nieuwe film gebaseerd op de werken van Arthur Conan Doyle en weet al waar de film over zal gaan.

Tijdens een interview met Entertainment Weekly, liet de acteur in elk geval iets kleins van het project weten, al ging hij niet echt in op de specifieke zaken die we mogen verwachten. "We hopen het verhaal flink vooruit te stuwen. Zoals altijd, ligt aan de grondslag van hun verhaal de wederzijdse afhankelijkheid. We gaan daarnaar kijken. Het is nu immers een aantal jaren geleden dat we hen gezien hebben en dat zullen zij ook hebben," aldus Law.

Het lijkt er daarmee op dat het duo als Sherlock Holmes 3 begint een tijdlang niet meer samengewerkt hebben, maar weer tot elkaar komen in een nieuwe opdracht op zich te nemen. De laatste keer dat we de personages zagen, was in A Game Of Shadows en had Holmes zijn eigen dood in scène gezet. Na jaren dat volgehouden te hebben, zal hij vermoedelijk weer terugkeren en dat zal voor heerlijke en hilarische situaties zorgen.

Sherlock Holmes 3 staat gepland voor release in december 2020.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Sodeklapdeurtjes ..... nog bijna 2 en een half jaar. Word er niet bedoeld 2019?

Rutherford

Avatar

Ethan Hawke zal het waarschijnlijk niets vinden maar ik heb er zin in.

Artificialis

Avatar

Dat ze nog genoeg budget voor Robert Downey Jr.'s salaris hebben weten te reserveren...

Goov25

Avatar

Komt deeltje 2 alweer uit 2011? Damn wat vliegt de tijd..

NieuwsFilm

meest populair