Eerste verhaaldetails 'Sherlock Holmes 3'!

Eerste verhaaldetails 'Sherlock Holmes 3'!

Wat mogen we verwachten van dit derde avontuur?

Acteur Jude Law heeft voor het eerst details vrijgegeven over Sherlock Holmes 3. De acteur speelt binnenkort samen met Robert Downey Jr. in een nieuwe film gebaseerd op de werken van Arthur Conan Doyle en weet al waar de film over zal gaan.

Tijdens een interview met Entertainment Weekly, liet de acteur in elk geval iets kleins van het project weten, al ging hij niet echt in op de specifieke zaken die we mogen verwachten. "We hopen het verhaal flink vooruit te stuwen. Zoals altijd, ligt aan de grondslag van hun verhaal de wederzijdse afhankelijkheid. We gaan daarnaar kijken. Het is nu immers een aantal jaren geleden dat we hen gezien hebben en dat zullen zij ook hebben," aldus Law.

Het lijkt er daarmee op dat het duo als Sherlock Holmes 3 begint een tijdlang niet meer samengewerkt hebben, maar weer tot elkaar komen in een nieuwe opdracht op zich te nemen. De laatste keer dat we de personages zagen, was in A Game Of Shadows en had Holmes zijn eigen dood in scène gezet. Na jaren dat volgehouden te hebben, zal hij vermoedelijk weer terugkeren en dat zal voor heerlijke en hilarische situaties zorgen.

Sherlock Holmes 3 staat gepland voor release in december 2020.



NieuwsFilm

meest populair